עבור לתוכן

צריך המצלמה לטלויזיה גדולה ורסיבר איכותי

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה הפורום המתאים

אני צריך המצלמה לטלויזיה איכותית לא פלזה בערך 34" (בלי סטנד)

יש לי בעיה של משקל + עומק ככה שיש יתרון לטלויזיות קלות ולא עמוקות

בנוסף אני צריך רסיבר טוב שחור (לא ממש מבין בזה)

אם אפשר גם לציין מה חשוב שיהיה ברסיבר

בתודה מראש

פורסם

למרות שזה בכלל לא הפורום המתאים, מזה אין הגבלת תקציב ?!

אם אין הגבלת תקציב לך על פלזמה 50' של פיוניר ועל ONKYO DS-898, בעצם למה אונקיו ?

יש גם דברים מאוד נחמדים, קצת היי אנד ב...בוא נגיד 100,000 ??

פורסם
  • מחבר

איזה חלק של 34" לא פלזמה לא הבנת?

לא זכור לי שיש פה פורום טלויזיות אז שמתי את זה פה

פורסם

יש גם טלויזיות 34' ב-16,000 שקל !

אז אתה רוצה אולי להוציא 16K על טלויזית 34' ועוד 15K על מגבר נחמד של רוטל ?

אין פורום טלויזיות, אולי זה לא המקום המאתים לשאול את זה, אבל יש פורום סאונד שאתה יכול לשאול בו על רסיברים.

פורסם
  • מחבר

חפש תראד אחר לעשות בו ספאם

אנשים רציניים בבקשה?

פורסם

אני לא מחפש לעשות ספאם, בקשר לרסיברים זה מתחיל מרסיברים ב-1000 ש"ח, פשוטים (כמו שמוכרים בדיוטי פרי)

ממשיך לכמה אלפי שקלים, שבהם אתה יכול למצוא רסיברים של חברות איכותיות, כמו ה- Yamhaa rx-1000,

או Denon'ים למיניהם,

בשביל למצוא רסיבר שמתאים לך אתה חייב לעשות סבב חנויות שמתמחות בכך (לא חנויות כמו בסט ביי) ולהקשיב למה שאתה הכי אוהב)

כי אם רסיבר של JVC ישמע לך כמו רסיבר של ROTEL אז סימן שאין לך טעם ללכת על ה-ROTEL,

לכן אתה חייב לשמוע לפני שאתה קונה ! מוצרי סאונד/אודיו לא קונים בעיניים עצומות בלי לשמוע.

עכשיו זה לא ספאם בשבילך ?

עריכה, בקשר לטלויזיה-

למרות שהידע שלי והניסיון שלי בתחום הזה לא כ"כ רחב בדיוק שמעתי הסבר של מישהו על טלויזיות,בכל אופן לפי מה שראיתי

ל-TOSHIBA יש טלויזיות 29/34 מצויינות ולא במחירים מרקיעי שחקים כמו של שאר החברות, וכמו שאמרי באמת קיימות

טלויזות 34' (או שזה היה 29') ב-16,000 אז לא סתם אמרתי שבלי תקציב קשה להמליץ.

הכי פשוט לך לחנות ותתרשם, אנחנו לא מוכרי טלויזיות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה הרצינית

הקטע הוא שאין לי מושג אפילו טווח מחירים של טלויזיות ורסברים ככה שכרגע אני לא סגור על מחיר מסויים

כמובן שאני לא מחפש את הכי יקר וטוב (לפחות לא רסיבר) כי הרמקולים לא יהיו משהו איכותיים

אין לי זמן לעשות סבב חנויות בשביל לשמוע איך כל אחד נשמע ואני בטוח שאני לא ארגיש בהבל ביניהם.

אני מחפש רסיבר טוב (לא הכי טוב שיש) שיתמוך בכל השטויות שיש היום בשוק ולא איזה רסיבר ב-200$ בדיוטיפרי.

טלויזיה חשוב לי שיהיה שטוח וכמה שיותר איכותי, שוב אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אז תציעו ואני אחליט בסוף על תקציב.

דרך אגב אני לא מתכוון לקנות רמקולים הכי איכותיים שיש, אני אסתפק ב-5.1 ממוצע

הטלויזיה היא בעיקר לטלויזיה (ממיר דיגטלי) ופעם בחודש בקושי ל-DVD, אולי כשיהיה לי כסף אני אוסיף מחשב עם אינטרנט לטויזיה. בנוסף יש לי יחידה של CD ויחידה של טייפ ממערכת ישנה של פיונייר שאני פשוט מחליף לה את הרסיבר.

פורסם

בקשר למחירי טלויזות, אין לי מושג. לא יצא לי להתעסק בזה הרבה, לך לחנויות, ושוב דגש על מקצועיות ולא חנויות

כמו בסט ביי וכו'...

בקשר לרסיבר, אם לא 200$ אז כמה אתה כן מוכן להשקיע ברסיבר ?תן סכום מסויים ? 3000 ? 4000 ? כמה ?

פורסם
  • מחבר

זהו שזה מאד תלוי גם כמה תעלה טלויזיה

כמה מומלץ להשקיע ברסיבר שאני מתכוון לחבר לו רמקולים ממוצעים?

נראה לי ש-3000 יהיה בסדר אבל אני לא בטוח

עשיתי סבב חנויות לגבי טלויזיות ויצאתי עם משהו כמו 20 דגמים וסימן שאלה ענקי

עריכה - חובה רסיבר שחור

פורסם

מה אתה מגדיר רמקולים ממוצעים ? חלקנו נגדיר את רמקולים ממוצעים כרמקולים כמו ורפדייל, וחלקנו נגדיר רמקולים ממוצעים

של אקוסטיק אנרג'י.

בכל אופן אם אתה לא אודיופיל מטורף אני מניח שגם רסיבר כמו ה- Yamhaa RXV-530 שנמכר ב-2000 ש"ח

יספק את הצרכים שלך, אבל אני לא יכול להחליט את זה בשבילך ! אתה תיהיה חייב ללכת ולשמוע את הרסיבר, ולהשוות

אותו לרסיברים יותר זולים וגם ליותר יקרים ולראות עד כמה הבדל אתה מרגיש ועד כמה אתה רוצה להשקיע יותר.

פורסם
  • מחבר

רמקולים ממוצעים? 5.1 לוויני ב-5 אלף גג

החברות שאמרת לי לא אומר לי הרבה, אני מחפש רסיבר שיתמוך בכל השטויות החדשות שיש בשוק (DTS AC-3 וכו...) וכמובן שיהיה לו מספיק כניסות לממיר + מחשב + cd + tape

פורסם

הערות.

חבל שלא פתחת את התארד בפורום אודיו.

הולי, הבחור שמולך צודק.

קודם כל אתה צריך לציין תקציב שאתה מוכן לבזבז.. כי אין גבול למחירים.

תן תקציב שאתה מוכן להשקיע ונתאים לך רסיבר\טלויזיה מתאימה.

אין דבר כזה תקציב גבוה מידי. אם תיתן תקציב קטן מידי נמליץ לך להוסיף עוד טיפה ולקבל איכות הרבה יותר טובה.

אני ממליץ שאם יש כסף - ללכת על טלויזיות של לווה. הם מדהימות (תסתכל בעיקר על דגמי ה100 מגהרץ)

רסיבר - אנחנו נמליץ, אתה תלך לשמוע מה שהמלצנו.

בטווח מחירים יחסית נמוך.. רוב ההמלצות הם ימאאהה הם מצוינים (בעיקר ברמות הכניסה יש להם מוצרים מאוד משתלמים)

אגב.. אל תעשה את זה לעצמך.. אל תיקח רמקולים לווינים

לפחות ששני הרמקולים הקדמים יהיו רצפתיים.. והשאר סטלטים נגיד.

פורסם

http://www.sakal-online.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=60313&saleNo=74154

http://www.sakal-online.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=60314&saleNo=74125

29 ו-34 אינטש.

רכשנו לפני מספר חודשים את ה-29' - מדהימה, תמונה טובה, סאונד מעולה (למרות שאתה מכסה את זה), כניסות רבות, גם SVIDEO, שטוחה, 100Hz. 8)

והיא גם יחסית "דקה".. ;D

פורסם
  • מחבר

הערות.

הולי, הבחור שמולך צודק.

אין דבר כזה תקציב גבוה מידי. אם תיתן תקציב קטן מידי נמליץ לך להוסיף עוד טיפה ולקבל איכות הרבה יותר טובה.

אני ממליץ שאם יש כסף - ללכת על טלויזיות של לווה. הם מדהימות (תסתכל בעיקר על דגמי ה100 מגהרץ)

בטווח מחירים יחסית נמוך.. רוב ההמלצות הם ימאאהה הם מצוינים (בעיקר ברמות הכניסה יש להם מוצרים מאוד משתלמים)

אין לי בעיה שתזיז את זה

הקטע הוא שאני רוצה טלויזיה + רסיבר

טלויזיה מתאים אולי לפורום גרפיקה ורסיבר לאודיו

ככה שלא הצלחתי להחליט איפה לשים את זה בסוף יצא פה

לפצל את התראד ל-2?

בקשר לתקציב הסיבה היחידה שלא ציינתי היא שאין לי מושג מה הטווח מחירים ככה שאחרי שאני אראה כמה בערך זה עולה אני אחליט.

בקשר לרמקולים זה רק לסרטים כשנשמע טלויזיה (כבלים) האודיו יבוא מהטלויזיה

אתה חושב שעדיף קדמיים גדולים? זה לא מקפיץ את המחיר? שלא נדבר על זה שחשבתי לקנות סט של רמקולים ולא יצא לי לראות סטים עם רמקולים קדמיים גדולים

טלויזיות של לווה? זה חברה? איך כותבים את זה באנגלית?

פורסם

הערות.

הולי, הבחור שמולך צודק.

דיברתי מקודם על טלויזיה ב-16K, זאת הייתה טלויזיה של לווה, אין מילים :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים