עבור לתוכן

מחשב חזק(מאוד) עד 7.5 אלף (רק קופסא, כ.מסך יש)

Featured Replies

פורסם

אהלן

בימים הקרובים צריכה להגיע אליי רכישה של Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual DVI / TVO PCI-Express Graphics Card מארה"ב.

לכבוד הרכישה הייתי חייב לארגן לו חברה :yelclap:, אז ככה.

אני מחפש מחשב חזק מאוד, שיחזיק למינימום של שנתיים. התקציב כרגע הוא 7.5 ל:מארז, מעבד, לוח אם, ספק, הרדיסק, וצורב.

בעקרון הבנתי שהפלטפורמה החדשה הCORE I7 הולכת להיות המובילה בלפחות החצי שנה-שנה הקרובה לכן על זה אני מתבסס.

הצרכים שלי הם כוח מחשוב גדול (סרטי HD, משחקים, וכמובן אינטרנט).

כמובן שאני זקוק להמלצה גם לחנות מובילה בתחום, המליצו לי על זיגזאג וסקאיפיסי אשמח לשמוע דעות נוספות אם אפשרי.

אז המפרט שחשבתי עליו הוא משהו כזה:

מעבד Intel Core i7-920 Box

לוח אם Asus P6T Deluxe

כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB

זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ

צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD

מארז ללא ספק Lian-Li PC-B25B

ספק כח Thermaltake Toughpower 650W

סה"כ כ-7200 ש"ח.

המלצות שיפורים הערות הארות אני ישמח לשמוע!

תודה רבה רבה מראש,

אבי.

פורסם

סרטי HD, משחקים, וכמובן אינטרנט לא מצריכים כח עיבוד מיוחד.

מעבד כפול ליבה 8400 מומהר, עם כרטיס p43 ו4G זכרונות לא יהוו צוואר בקבוק לכרטיס המסך בשנה-שנתיים הקרובות לדעתי.

תוכל לקנות מחשב חזק מאד ב5K (ללא כרטיס מסך) הכולל מארז איכותי ומשתלם p182 ולחסוך כסף רב לשדרוג.

לא מדובר רק בחסכון - אתה פשוט לא תרגיש בהבדל.

פורסם

בדיוק, E8400 יחזיק לך בקלות.

במידה ואתה תעשה אוברקלוק ניתן לקחת Q8200 שהוא קריר ומעולה, ואם אתה לא עושה ותתעקש על מרובע, ניתן ללכת על Q9550 אבל הוא ממש על הגבול של יחס ביצועים/מחיר/צורך.

בכל מקרה, הנה הערות במידה ותיקח מערכת מן הדור הנוכחי (ממליץ).

-ספק כח קורסאייר 550VX יספיק.

-מארז- יש לך מבחר של מארזים זולים יותר ואיכותיים לא פחות כמו קולרמסטר 590/690, או מארזים יקרים יותר כמו אנטק 1200/טרמלטק ארמור.

-לוח אם E8400/Q9550- במידה ואתה לא עושה OC, קח EP43-DS3L, אם אתה לוקח Q8200 ועושה OC קח לוח מסדרת P5Q של אסוס.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המעולות, אולי לא ציינתי זאת היטב בכל אופן המטרה היא לקנות פלטפורמה היום שתהיה חזקה מספיק לשנים הקרובות... בד"כ אני קונה מחשב אחת לכ4-5 שנים במחיר אמנם יקר יותר מהממוצע בשוק אבל זה עדיף מאשר לקנות מחשב פעם בשנתיים ב3-4 א"ש...

אבי.

פורסם

אני גם לא חושב שהצרכים שלך מצריכים I7 שיש לך 8400 שיספיק בהחלט....

אהה וחברה שלדעתי מתעלה על שתי החברות הללו היא פנדה אבל זאת בחירה שלך ......

אם אתה עדיין מתעקש על I7 אז המפרט שלך מצויין...

Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU הייתי משנה את המארז ל....

פורסם

לגבי חנויות, הנה מספר מומלצות- TMS/ZIGZAG/IQPC/SKYPC/FOXPC/PANDA/נועה מחשבים.

פורסם

לגבי חנויות, הנה מספר מומלצות- TMS/ZIGZAG/IQPC/SKYPC/FOXPC/PANDA/נועה מחשבים.

תקרא מימין לשמאל xD (מהטובה לגרועה)... סתם... ;):D

פורסם

תודה על התגובות המעולות, אולי לא ציינתי זאת היטב בכל אופן המטרה היא לקנות פלטפורמה היום שתהיה חזקה מספיק לשנים הקרובות... בד"כ אני קונה מחשב אחת לכ4-5 שנים במחיר אמנם יקר יותר מהממוצע בשוק אבל זה עדיף מאשר לקנות מחשב פעם בשנתיים ב3-4 א"ש...

אבי.

אבי תקשיב, היום העידן הוא שונה מלפני 4 או 6 שנים ,היום זה כל שנתיים אז פועל יוצא מכך הוא שבמידה ותרכוש עכשיו מערכת מבוססת I7 היא לא תישאר חזקה כמו היום בעוד שנתיים וגם ככה תיצטרך לשדרג, הE8400 יהיה מעל ומעבר ואת ההבדל בשימושים שלך לא תרגיש בכלל אז חבל לרוץ את "החדיש" ביותר, מה גם שמעבד כמו E8400 יחזיק למעלה בדיוק כמו הI7

פורסם

ומה עם משחק כמו GTA4 שבהם השימושים הפיסיקלים חד וחלק מחייבים קווד כדי להפעיל את המשחק ברמות הגבוהות?

עוד משהו שאתם שוכחים אם כבר מדברים על שדרוג - זה הזכרונות והתושבת.

לקנות עכשיו DDR 2 (או DDR3 שלא בTRIPLE CHANNEL) ומחשב עם תושבת שכבר לא מיצרים לה מעבדים חזקים יותר זה די חוסם כל אופציה לשדרג בטווח של מעל שנה בלי להחליף לוח אם וזכרונות בנוסף למעבד.

דווקא COREI7 בתקציב הזה לדעתי מחשבה יותר טובה בשביל ההפרש.

והביצועים - במה שתומך ב2 ליבות אולי לא יהיה הבדל , אבל בכל מה שתומך ביותר - ברור לגמרי שיהיה הבדל.

ליביו

פורסם

ומה עם משחק כמו GTA4 שבהם השימושים הפיסיקלים חד וחלק מחייבים קווד כדי להפעיל את המשחק ברמות הגבוהות?

עוד משהו שאתם שוכחים אם כבר מדברים על שדרוג - זה הזכרונות והתושבת.

לקנות עכשיו DDR 2 (או DDR3 שלא בTRIPLE CHANNEL) ומחשב עם תושבת שכבר לא מיצרים לה מעבדים חזקים יותר זה די חוסם כל אופציה לשדרג בטווח של מעל שנה בלי להחליף לוח אם וזכרונות בנוסף למעבד.

דווקא COREI7 בתקציב הזה לדעתי מחשבה יותר טובה בשביל ההפרש.

והביצועים - במה שתומך ב2 ליבות אולי לא יהיה הבדל , אבל בכל מה שתומך ביותר - ברור לגמרי שיהיה הבדל.

ליביו

יש בזה משהו ליביו, שינית את דעתי ,אני איתך. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים