פורסם 2003 ביולי 922 שנים תיקח טי 4200 של לידטק . ה-OC שלך מסודר . הכרטיס עצמו חזק והוא יריץ משחקים בצורה חלקה חצי שנה , רובם על ההגדרות הכי גבוהות(בלי AA או AF) .
פורסם 2003 ביולי 922 שנים על לא דבר. ודרך אגב , אתה יכול לחכות לעוד אנשים שיגיבו (אבל אני די בטוח שכולם יסכימו עם מה שהמלצתי...) .
פורסם 2003 ביולי 922 שנים בניחוש פרוע , שנה ככה , קצת פחות .עריכה - אבל באמת שזה תלוי לאילו הגדרות מתכוונים .
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר כמו שציינתי ההגדרות בנוניות לא יותר... אני חושב שהתשובה עדין אקטואלית, סביבות ה10 חודשים. תודה, בכל אופן!
פורסם 2003 ביולי 922 שנים כל אלה שאומרים לך כמה זמן יחזיק הכרטיס לא יודעים על מה הם מדברים, אז שבו בשקט :-*מה יש לך כדור בדולח? יאללה חלס כבר נהיו לי נביאים כולם ;Dעוד משהו.. אם ה MX440 שהיה לי החזיק לי שנתיים ועדיין מריץ את כל המשחקים הכי חדשים חלק על הגדרות בינוניות אז Ti4600 יחזיק יותר מ10 חודשיםאני לא מבין איך הגעת למסקנה שזה יחזיק שנה... סבתא שלך מדיום?
פורסם 2003 ביולי 922 שנים יחזיק טוב, אפילו יותר משנה וחצי אם לא תשחק על HIGHיש אנשים שאם הם לא יכול לשחק על 1600X1200 עם AA וAF הכרטיס כבר מקולקל מבחינתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.