עבור לתוכן

WinFast A280 TD אני חושב ללכת על הכרטיס הזה מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

זה ממש לא קשור. בגלל שיש לו מעבד חלש הכרטיס מסך ישפר את הביצועים הכוללים. ברור שזה לא יתפקד כמו אינטל 3 ג'יגה עם 512 DUAL DDR אבל זה יספק אותו ויספיק לו עד לשדרוג מלא של השילוש המקודש

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם הייתם קוראים עד למטה הייתם רואים "בקרוב מפרט חדש" אל תדאגו יהיה מערכת שאני מוציא עליה ממש לא מעט כסף, תודה על הדאגה בכל מקרה! ;)

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל התקציב ירד ל500 ש"ח +- .

אני חושב שאני יילך על ה9100, אבל לפי מה שהבנתי יש FX 5200 אם מפרט טוב יותר, אם תוכלו לציין דגמים ספציפיים שעוברים את ה9100 בביצועים?

תודה.

עריכה: שכחתי לציין כמה דברים, מתוכנן OC והכרטיס הוא לשימוש של חצי שנה +- האם הוא יצליח להריץ משחקים בצורה חלקה (כמובן לא על ההגדרות הכי גבוהות) למשך החצי שנה הקרובה + -?

פורסם

מצטער להגיד לך את זה אבל בעוד פחות מחצי שנה ייצאו DOOM 3 , MAX PAYNE 2 AND HALF LIFE ! ככה שאני חושב שאתה צריך לחשוב על אלטרנטיבות יותר טובות , מה גם שלדעתי אם כבר קונים כרטיס מסך קונים לשנה וחצי מינימום !

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי שעכשיו אין לי יותר כסף מה500 האלו, ובעוד חצי שנה אני יחסוך מספיק ואם העזרה של המשחפה אני יקנה כרטיס מספיק חזק שיחזיק לאורך שנה וחצי...

פורסם

אני ראיתי במבדקים לא מועטים שה Geforce FX 5200 Ultra נותן ביצועי AA ו AF טובים יותר מאשר Radeon 9100 וכמובן גם באופן כללי, כמובן שזאת רק גירסאת הULTRA, אני הייתי נותן עוד 100 שקל בשביל תוספת הביצועים :)

פורסם
  • מחבר

בשביל זה רשמתי 500+- אני יכול לסחוב עד סביבות ה700 +-.

אתה מוכן לתת לי דגם יותר ספציפי.

תודה.

פורסם

אני ראיתי במבדקים לא מועטים שה Geforce FX 5200 Ultra נותן ביצועי AA ו AF טובים יותר מאשר Radeon 9100 וכמובן גם באופן כללי, כמובן שזאת רק גירסאת הULTRA, אני הייתי נותן עוד 100 שקל בשביל תוספת הביצועים :)

אממ...לפי מיטב ידיעתי אין FX 5200 ULTRA בארץ....אז....

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע פשוט ^NIGHT KEEPER^ ציין שכרגע לא נמצא בארץ אז העלתי לינקים שהם כן נמצים או שהם רק Pre Order?

פורסם

1. תבדוק אם יש להם את הכרטיס במלאי . אני בספק...ואפילו אם כן ...בוא נעבור לנקודה השנייה :

2. במחיר הזה של הדגם של צ'יינטק אתה קונה 9500 פרו או 9600 פרו ! והם הרבה יותר טובים מה-5200 U !

במחיר הזה של לידטק אתה לוקח 9600 פרו נחמד שלוקח אותו בביצועים כמו כלום (או טי 4400) .

שתי נקודות למחשבה.

פורסם
  • מחבר

רק בעיה אחת אני לא יכול להוציא למעלה מ700 ש"ח...

פורסם

רק בעיה אחת אני לא יכול להוציא למעלה מ700 ש"ח...

ומכאן שאתה לא יכול לקנות את ה-FX 5200 U .

הייתי אומר שתלך על טי 4200 .

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין כמה דברים, מתוכנן OC והכרטיס הוא לשימוש של חצי שנה +- האם הוא יצליח להריץ משחקים בצורה חלקה (כמובן לא על ההגדרות הכי גבוהות) למשך החצי שנה הקרובה + -?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים