פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים שלום אני צריך 2 דברים לדעת 1) שהמחשב יעלה יקפוץ הודעה קטנה כזאת כל פעם שהמחשב יעלה 2) איזה אפשרות יש לעשות גיבוי יומי של קבצי הדואר האלקטרוני (תוכנת WINDOWS או תוכנה מבחוץ) תודה
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים lipact, קיבלת אזהרה ראשונה מתוך שלושה על הקפצה לא חוקית.בשלישית תורחק/תושתק מהפורום.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים את השאלה הראשונה שלך לא כל כך הבנית אתה יכול להסביר ביותר פירוטלגבי השאלה השניה: באיזה תוכנה מדובר?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר בקשר להשאלה הראשונה אני מתכוון שהמחשב עולה מין חלון יפתח קטן באמצע המסך ויהיה כתוב שם כמו שגיא רק שזה לא שגיא זה פקודה שכותבים ב regedit שהמחשב יעלה וככה יקפוץ חלון עם מה שאני רוצה לכתוב בו ובקשר לשאלה השניה אני צריך פשוט לעשות BACKUP לקבצי האינטרנט כל יום אוטמטי איך עושים
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר בקשר להשאלה הראשונה אני מתכוון שהמחשב עולה מין חלון יפתח קטן באמצע המסך ויהיה כתוב שם כמו שגיא רק שזה לא שגיא זה פקודה שכותבים ב regedit שהמחשב יעלה וככה יקפוץ חלון עם מה שאני רוצה לכתוב בו ובקשר לשאלה השניה אני צריך פשוט לעשות BACKUP לקבצי האינטרנט כל יום אוטמטי איך עושים ..מישהו?..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.