פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחפש ולא מצליח למצוא gadget לויסטה שמראה שימוש במעבד הגרפי (GPU Usage).למה אין כזה ??
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים יש לך המון (!!!) כאלוכנראה אתה לא יודע איך להוסיף...תמונה עם הסבר קטנטן למטה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר אני מדבר על GPU לא CPU.אני רוצה לראות את השימוש במעבד הגראפי שלי (עד כמה הוא מתאמץ ברגע נתון).
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים בתוכנה EVEREST יש אפשרות להכניס גאדג'ט לויסטה ויש שם ניטור של ה- GPU (ועוד הרבה יותר...)
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים כןראה בזה יתרון כי היא מנטרת ה---כל...תמונה למטה (יש עוד ניטורים - אבל אין לי צורך בהם - הטמפ')[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר תודה ליאור על ההשקעה והפירוט בתגובה שלך.הסתכלתי בתמונה שצרפת ואפילו שם אני לא רואה שקיים ניטור עבור ה-GPU.ראה את ה-CPU Utilization בתמונה ששלחת, עבור על אחד מארבעת הליבות שלך - אני מחפש ניטור כזה עבור המעבד הגראפי. everest מאפשרת כזה דבר ?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אוי ואבוי איזה בלבלות...לא - אין את מה שאתה מחפש... עשיתי גם חיפוש מקיף בגאדג'טים של ויסטהכנראה את אף אחד עדיין זה לא מעניין ניצול הזיכרון... :s05:הנתונים היחידים שיש על ה- GPU זה טמפ'/מתחים/מהירות מאוורר/תדרים...*שוב סליחה על הבלבול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.