פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים שלום לכולםאני רגיל לשחק משחקי יריות במחשביש לי בבית PS3 שקניתי לא מזמן והמשחקים היחידין שאני מסוגל לשחק זה משחקי היאבקות מירוצים וספורטאני רואה בכל אתרי המחשקים הגדולים שנותנים ציונים גבוהים למשחקי יריות והם המשחקים שאנשים כל הזמן מצפים ליציאה שלהםאבל אני לא מבין את זהבאמת שזה לא נוח לשחק משחקי יריות בקונסולותיש אקדח שצריך לכוון בשביל לפגוע ובשביל זה צריך עכבר בלי עכבר זה פשוט משימה בלתי אפשריתאז איך לעזאזל עושים את זה ?תודה לכולם [=
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים פשוט צריך להתרגלגם אני לא יכול לשחק משחקי יריות בPS3, זה לא נוח ליאבל חבר שלי שכבר רגיל, משחק ומשחק טוב
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים קניתי XBOX 360 לא מזמן למרות שאני משחק רק במשחקי יריות.גם אני חששתי בהתחלה מהעניין הזה אבל למרבה ההפתעה אחרי מספר ימים התרגלתי לגמרי.אני אפילו מעדיף את הבקר, ממש נוח.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר פותח הדיון.מה אתה רוצה להשיג בעצם מהדיון?כי לא ירדתי לסף דעתך.רציתי לבדוק אם אני מוגבל או שזה באמת לא נוחואם יש דרך לעשות את זה יותר נוח כמו לחבר עכבר או משהו
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים צריך רק להתרגל,אין צורך לחבר עכבר . אני יודע שיש אפשרות כזאת. פשוט תתרגל לזה ,זה הכל.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים גם אני חששתי בהתחלה מהעניין הזה אבל למרבה ההפתעה אחרי מספר ימים התרגלתי לגמרי.אני אפילו מעדיף את הבקר, ממש נוח.+1
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אני ניסיתי לשחק FPS אם השלט של ה360 וזה פשוט לא זה לאומת זאת יש משחקים כמו GTA4 שמותאמים מאוד לגימפאד אבל יש להם זיהוי אוטומטי לאומת זאת אני משחק היום בCOD5 בWII והשליטה ממש מושלמת ותורמת הרבה למשחק זה לא מדויק יותר מדי כמו עכבר וגם כולל רטט בניגוד לעכבר וזה לא מתסכל או מצריך זיהוי אוטומטי או "כוונת ענק" כמו ב360 מה שכן צריך להבין שהגרפיקה הרבה פחות טובה ככה שזה לא יתאים לכל אחד
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים השלט של ה360 מאוד נוח, אחרי כמה ימי הסתגלות הוא מרגיש מאוד טיבעילא יודע על איזה כוונת ענק קרירין מדבר, הכוונת בגודל רגיל כמו במחשב...
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים תלוי באיזה משחק תראה אין לי כוח לחפור כרגע אבל אם תיקח את GTA4 לדוגמה יש לו גם זיהוי אוטומטי וגם כוונת יחסית גדולה במקרה שלו זה מתאים למשחק אבל לא לגל משחק זה מתאים דרך אגב GTA4 ככה גם בPC ולמעשה הרבה פורטים מהקונסולות החליפו מה שהיה פעם נקודה קטנה או כוונת קטנה באחת גדולה יותר
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים צריך להתרגל+קיים auto aiming או לפחות משהו שעוזר כמעט בכל המשחקים האלה...
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים תלוי באיזה משחק תראה אין לי כוח לחפור כרגע אבל אם תיקח את GTA4 לדוגמה יש לו גם זיהוי אוטומטי וגם כוונת יחסית גדולה במקרה שלו זה מתאים למשחק אבל לא לגל משחק זה מתאים דרך אגב GTA4 ככה גם בPC ולמעשה הרבה פורטים מהקונסולות החליפו מה שהיה פעם נקודה קטנה או כוונת קטנה באחת גדולה יותר בBF:BC הכוונת עובדת מצויין והיא בגודל נורמליעוד מעט גם תגיד שבME הכוונת גדולה מידי....
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים תראה כמו שאמרתי כבר זה בהרבה משחקים אבל לא בכולם והיום כוונות גדולות נפוצות גם בPC בגלל הפורטים ואת ME אני כבר לא זוכר טוב מבחינתי זה היה משחק כל כך מאכזב שאני לא זוכר מימנו הרבה אבל נגיד Fallout 3 יש לך שם מערכת קרב מותאמת לגימפאד של ה360 בלי המערכת הזאת זה לא כיף לירות במשחק
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים גם לי יש PS3 ואני משחק במשחקי יריות (BF:BC, R2) ללא בעיה!אחרי כמה פעמים אתה מתרגל, ואני כבר לא יכול לחזור לעכבר.... והיתי חורש על COD ו-UT במחשב.השלט של ה-PS3 כבר יותר נוח לי ויותר כיף לשחק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.