עבור לתוכן

הנידון : שדרוג החיים הדיגיטאלים שלי. (מוכן להשקיע 500$ בארה"ב)

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכל אנשי הלפטופ הנפלאים. :smile1:

חבר קרוב שלי מבקר בארה"ב ואני מעוניין לרכוש דרכו לפטופ רק שאין לי מושג

או הבנה מעמיקה בתחום הזה. התקציב שלי הוא בערך 2000 שח. השאיפה היא

לפטופ שיכול לסחוב משחקים לא מפוצצים מדיי ובעיקר לשימוש אינטרנטי ולימודי.

אשמח לשמוע את דעתכם :xyxthumbs:

פורסם

ברוך הבא לפורום. :)

הכותרת שלך אמנם משעשעת, אך נוגדת את חוקי הפורום. תכניס בבקשה תקציב לכותרת (עדיף בדולרים, שכן אתה מחפש לקנות בארה"ב) ועדיף שתציין גם שאתה קונה בארה"ב.

רק שתדע, בתקציב של 2000 שקלים (בערך $500) תתקשה למצוא נייד עם כרטיס מסך טוב למשחקים, אפילו באמריקה. לכן השאלה היא מה זה "לא מפוצצים מידי" בשבילך.

עם שאר הדרישות, כמובן לא תהיה בעיה. השאלה היא האם יש לך העדפות גודל/משקל לנייד (ככל שהמסך יותר גדול, מן הסתם המחשב יותר כבד).

פורסם
  • מחבר

תודה על ההבהרה, אני אדייק קצת יותר לעומק...

בעיקרון, ברשותי כרגע יש מחשב נייח P4 2.2 עם כרטיס מסך 7600 ואני מנסה לשחק BATTLEFIELD 2 וזה לא סוחב.

יכול להיות שהמחשב עצמו כבר "טרנטה" אבל אני קצת קשה בהחלטות שלי האם באמת ללכת על שדרוג הנייח

או מעבר לנייד. בשלב זה אני לא כל כך לחוץ מבחינת עבודה ולכן לא צריך מחשב נייד ב"טירוף" אבל אם כבר

מגיעים לפסגת העידן הטכנולוגי, למה להישאר עם כל החוטים והבלאגן שהנייח כולל.

פורסם

בוא נאמר כך. אתה לא תמצא ב-$500 שום נייד עם כרטיס מסך שמשתווה ל-7600GT שולחני. אולי ל-7600GS וגם זה בקושי. המעבדים המהירים יותר קצת יפצו על חולשת כרטיס המסך, אבל לא ברמה שמצדיקה השקעה של $500.

אם משחקים חשובים לך, קח את ה-2000 שקלים ותקנה מחשב שולחני נורמלי בארץ. אם חשובה לך הניידות, זה סיפור אחר.

פורסם
  • מחבר

כלומר, אתה ממליץ לשפר את המחשב הקיים במקום לרכוש נייד חדש ?

אם כן, מה היית ממליץ להוסיף/להחליף ?

פורסם

הייתי ממליץ לקנות מחשב חדש ולא לשפר את הקיים. אולי (וגם לא בטוח) להעביר חלק מהרכיבים (דיסק קשיח, צורב כרטיס קול אם יש, ציוד היקפי).

אבל זה כבר לפורום מפרטים, לא לפה.

שוב, אם אתה רוצה המלצות לניידים בטווח של $500 בארה"ב, אני בטוח שיש חבר'ה פה בפורום שיוכלו להמליץ. אמרתי רק שלא תצפה לקבל במחיר הזה מכונת משחקים שתשתווה אפילו למחשב הנוכחי שלך, שהוא באמת די מיושן. וגם שתחשוב האם אתה באמת צריך כזה דבר. מחשב נייד קונים כשצריכים מחשב נייד. אם כל הסיבה היא להיפטר מהכבלים ולחסוך קצת מקום בשולחן, לרוב זה בזבוז כסף.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך מקרב לב על ההמלצה, נראה לי שאני באמת אלך על להחליף כמה חלקים מהעידן הפרה-היסטורי

בנייח הקיים.

יצאת עשר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים