פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אני מדבר על הדגם עם הRPM הנמוך ביותר..לא הM...כמו שיש לי..ובלי להיכנס לתורות..הדבר תלוי בסוג הרדיאטור וכו..ולכן אם אתה הולך על מאווררים בעלי RPM נמוך..יש לקחת רדיאטור תואם כמובן..
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר מה יהיה עדיף לי מבחינת יחס של טמפרטורה/שקט? שניים-שלושה מאווררים חזקים יחסית או אפילו שמונה חלשים יחסית?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים לא צריך להיסחף עם שמונה מאווררים..אבל במקרה שלך אני ממליץ על רדיאטור כפול/משולש..ככה שלדעתי שניים/שלשוה מאווררים "שקטים" יעשו את העבודה..טוב אז אפשר להציע לך מפרט מחו"ל כבר או שיש לך עוד כמה דברים לסגור ?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר אפשר להציע מפרט מחו"ל. ואני מאמין שאקח ארבעה, רק בשביל להיות בטוח (וכי יש לי כמה מאווררים ממארזים ישנים פה בבית.. אעשה סלקציה קצרה ואקח את הטוב ביותר) אז ההמלצה שלך היא לקחת 3 מאווררי 120mm מהדגם D12BL-12 של Yate Loon?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אני לא ממליץ לך ל"ערבב" מאווררים שכן הלחץ/CFM וכו..מאוד חשוב בקירור מים..ולכן רצוי שכלל המאווררים יהיו בעלי אותם נתונים..והמפרט בגדול.בלוק למעבדSwiftech APOGEE GTZ 70$עם קיט מתאים ל1366 שעולה בנוסף עוד 10$רדיאטור Feser X-Changer 240mm Xtreme Performance Radiator 110$משאבה Swiftech MCP655 לדגמיה השונים..80$מאווררYate Loon 120mm Low Speed Silent Case Fan - D12SL-128$ למאוורראני ממליץ על 4 על גבי הרדיאטור הנ"ל..או 3על גבי גירסת הTRIPLE..צנרת אתה צריך 3/8 שכן הבלוק של הNB הוא כזה..מיכל זה כבר שיקול שלך מבחינת מקום/גודל/יופי וכו..כמו כן אל תשכח את כל המתאמים/חיבורים/"קליפסים" וכו..
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר אין בלוק כזה בגרסאת ה-LGA1366 כבר? אני די בטוח שראיתי אחד ב-FROZENCPU. מהו הפרש המחיר בין הגרסא של הרדיאטור הנ"ל לבין הגרסא של הרדיאטור המשולש? בנוגע למאוורר(ים), למה D12SL-12 ולא D12BL-12? ראיתי שהוא שקט יותר וחלש רק ב-1CFM. תודה רבה על ההמלצה
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים ההבדל בין המאווררים הוא במייסב (ball bearing VS sleeve bearing)..ובגדול אין הבדל משמעותי..ההפרש בין הרדיאטורים הוא באזור ה30$+-...זה כבר שיקול שלך מבחינת מקום וכו..כמו כן אל תשכח שאתה צריך גם מתאמים מ1/2 ל3/8 למשאבה (שכן היא 1/2)..
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר אין לי בעיה מבחינת מקום מכיוון שיש מקום במארז ובכל מקרה אני מתכנן לארגן לי את הקירור בקופסא חיצונית.איפה אני קונה מתאם כזה?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים לא כמובן שיש מתאמים מניקל ויש מתאמים מפלסטיק..זה כבר שיקול שלך מבחינת מחיר/יופי וכו..בגדול ותמיד בראשונה המיכל>>משאבה>>רדיאטור>>בלוקים>>מיכל...מבחינת הבלוקים מין הסתם שהמעבד יותר חשוב מבחינת קירור...ככה שהוא יהיה לפני הבלוק של הלוח אם.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.