עבור לתוכן

קונה השבוע את המחשב הזה (תקציב של 6000) יש הצעות של הרגע האחרון?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אחרי זמן לא מבוטל של חסכון אני קונה סוף סוף מחשב. שהצורך העיקרי שלו הוא משחקים. חבר המליץ לי על המפרט הבא:

מה אתם אומרים?

63691976be1.jpg

הערות:1.כמו שראיתם קצת חרגתי מהתקציב ולכן הציוד ההיקפי עלוב.. אז אל תתייחסו..

2.מארז: רציתי משהו סולידי כזה.. לא משהו חייזרי עם אורות סגולים השאלה שלי היא אם הוא מתאים (מבחינת אוורור ) לחומרה

3.ספק כוח: מספיק 550W??

.4 חוות דעת על החנות KSP יתקבלו בברכה

5. שאלה: שמעתי שאם אין לי מערכת הפעלה של 64BIT אני לא יכול לנצל יותר מ2GB של RAM... אמת?? אני חייב את הגירסא הזאת?

תודה רבה מראש.

פורסם

1. המעבד הכי משתלם שיש כיום לגיימינג. אם אתה רוצה מעבד FUTURE PROOF אז עדיף לך לקחת את ה-Q6600, שעולה בערך אותו הדבר וחוץ מזה שהוא חם מה-E8400, הוא עדיף מכל הבחינות.

2. אין טעם לקחת לוח כ"כ "חלש". בתקציבים כאלו בדר"כ לוקחים לוחות P45, אמור להיות כזה של BIOSTAR בבערך 500 ש"ח. אם אתה בקטע של "מותגים", אז יש אחד של ג'יגהבייט ב-570 ש"ח ב-SKYPC.

3. אחלה של זכרונות. הייתי ממליץ לקחת כאלה של A-Data, כי הם זולים מאוד בדרך כלל. קיט של 4GB אמור לעלות בסך הכול 260 ש"ח!

4. יופי של דיסק קשיח, אמור להיות אחד מהיר יותר עם פי 2 זיכרון מטמון ב-400 ש"ח. זה הפרש קטן יחסית במחירים ואתה מקבל גם עוד 140GB שטח אכסון :)

5. כרטיס המסך הכי לא משתלם שקיים היום בשוק. הכרטיס הכי הכי חזק כיום שמומלץ לקחת למסכי 22" הוא ה-HD4870 512MB של פאליט, בגרסאת הסוניק. הוא אמור לעלות בערך 1,200 ש"ח.

6. יופי של מארז :) אני ממליץ להוסיף לו 2 מאווררי 120mm שקטים.

7. אחד מספקי ה-550W הכי טובים שיש היום, בחירה מעולה.

8. עדיף לקחת מקלדת מדיה בסיסית של לוג'יטק יחד עם עכבר MX518, גם של לוג'יטק. מדובר בציוד עדיף לגיימינג ובכללי לשימוש משרדי.

9. ממליץ בחום על ה-X-240 של לוג'יטק. רמקולי 2.1 ממש טובים! יש לי אותם כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה.

10. בסכום שנשאר, אני ממליץ מאוד לקחת מסך 22" טוב יותר, כמו הדגם של Chimei, עליו תוכל לקרוא ביקורת פה באתר.

11. יש יותר תלונות על KSP לעומת חנויות אחרות, אבל בתכל'ס הם די טובים.

12. עם מערכת שאינה 64 ביט אתה יכול לנצל מקסימום 3.35GB של זיכרון RAM. בלי קשר לכך, אני ממליץ הרבה יותר על מערכת 64 ביט. המערכת אמורה לפעול בצורה יותר שוטפת עליה..

פורסם
  • מחבר

1. הQ6600 עדיף גם למשחקים??

2.בקשר ללוח אם אמרו לי שאין הבדל גדול בין הP45 לP43 אלא אם כן אני יעשה OC (ואני לא יעשה) ,אמת?

5.הרגת אותי עכשיו עם הHD4870 כזה הבדל במחיר ויותר טוב מהGTX? דווקא הייתי די סגור עליו, הרסת לי את החיים! אם יהיו עוד תגובות כאלה אני אחליף כנראה...אבל בכל זאת אין לו יתרונות ?

6.כמה צריכים לעלות הוספת מאוורירי 120MM כאלה??

תודה על המידע של ה64 ביט היה חשוב לי מאוד!

פורסם

1. ה-Q6600 שווה ל-E8400 במשחקים (אחרי OC, כמובן) ובעתיד הקרוב יחסית הוא אמור לעבור אותו בקלות. כרגע הוא מראה שיפור רציני מאוד רק ב-GTA IV.

2. אין הבדל גדול מדי, אבל יש לך את התקציב וזה מיותר לקחת רק P43. ה-P45 יציג לך ביצועים הרבה יותר טובים ב-OC ובכללי מדובר בצ'יפסט חדש יותר ומוצלח יותר.

3. ברור שה-GTX280 טוב יותר. השיפור בביצועים לא יהיה מורגש מדי. אתה בעצם תשלם פי 2 על כמעט כלום, לא חבל? אם אתה רוצה כרטיס חזק יותר למסך 22" אז עדיף לקחת את ה-HD4850x2 512MBx2, אבל מדובר בכרטיס מאוד לא משתלם למסך 22", יהיה מאוד חבל אם סתם תשקיע בו כסף מיותר.

4. 30 לפשוטים, 50 לטובים ו-70 לכמעט חרישיים (או אפילו חרישיים) וטובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים