פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים האם הכרטיס הנ"ל מחזיק היום מסך 24 על הגדרות מקסימליות את כל המשחקים?המפרטcore i7 920gigabyte UD53gb 1600אני שוקל בינו לבין ה X2...
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים ה-HD4870 1GB מסוגל לסחוב משחקים על הגדרות מקסימליות שרזולוציה כזאת.כמובן שיש כמה משחקים יוצאי דופן כמו CRYSIS ו-GTA IV שתצטרך לרדת לרמת ה-HIGH (ב-GTA אולי אפילו פחות).מה שבטוח 4870X2 לא שווה לקנות. תוספת מחיר ענקית והפרש ביצועים קטן.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים הגיגה מספיק לגמרי אני יודע ממסך 24, הגדרות מקסימאליות בכל המשחקיםהזהו שלא בכל המשחקים. יש כמה יוצאי דופן כמו אלו שהזכרתי ובטח עוד כמה בודדים.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אני גם בעד HD4870 1GB. סך הכל עוד שנה-שנה וחצי תחליף ל-GTX 3X0 או HD5870.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר תודה רבה רק שאלה אחרונה לפניי קנייהאני ממתי שאני זוכר את עצמי הייתי אם כרטיסיי NVIDIA... הדרייברים מצויינים ואף פעם לא נתקלתי בבעייה טכניתואני דיי חושש פתאום לעבור ל ATI אתם מבינים אותי ?שמעתי הכרטיס רותח ורועש, חלק אומרים נכון חלק אומרים לא נכוןהאם יש לי ממה לחשוש ? ושאלה שנייה האם NVIDIA טובים יותר או שזה רק נדמה לי ?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר תודה רבה רק שאלה אחרונה לפניי קנייהאני ממתי שאני זוכר את עצמי הייתי אם כרטיסיי NVIDIA... הדרייברים מצויינים ואף פעם לא נתקלתי בבעייה טכניתואני דיי חושש פתאום לעבור ל ATI אתם מבינים אותי ?שמעתי הכרטיס רותח ורועש, חלק אומרים נכון חלק אומרים לא נכוןהאם יש לי ממה לחשוש ? ושאלה שנייה האם NVIDIA טובים יותר או שזה רק נדמה לי ?הקפצה קטנה דיי חשוב
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים תודה רבה רק שאלה אחרונה לפניי קנייהאני ממתי שאני זוכר את עצמי הייתי אם כרטיסיי NVIDIA... הדרייברים מצויינים ואף פעם לא נתקלתי בבעייה טכניתואני דיי חושש פתאום לעבור ל ATI אתם מבינים אותי ?שמעתי הכרטיס רותח ורועש, חלק אומרים נכון חלק אומרים לא נכוןהאם יש לי ממה לחשוש ? ושאלה שנייה האם NVIDIA טובים יותר או שזה רק נדמה לי ?תקנה את GTX260 216 כרטיס חזק יותר עם יכולת אוברקלוק טובה.וכמובן דרייברים מותאמים למשחקים טוב יותר.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים תקנה את GTX260 216 כרטיס חזק יותר עם יכולת אוברקלוק טובה.וכמובן דרייברים מותאמים למשחקים טוב יותר.מסכים, אבל עדיף שתחכה שתצא גרסאת 55NM
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים למה לשגע את הבנאדם. הוא קיבל כאן צרור של תגובות תומכות להחלטה שלו, תנו לו ללכת לקנות בשמחה ולהינות...
פורסם 2009 בינואר 116 שנים ה GTX לא כזה יותר חזק מה HD ... אם הוא רוצה תמורה משתלמת לכסף אז שיקח HD4870 אם הוא רוצה ביצועים במחיר קצת יותר גבוה ( ולדעתי לא משתלם ) שיקח GTX ... בכל מצב תצטרך להחליט בין 2 הכרטיסים האלו למסך הזה ..
פורסם 2009 בינואר 116 שנים בוקר טוב ושנה טובה! ה4870 הוא כרטיס מעולה. מבחינת חימום - כן, הכרטיסים שמבוססים על המקורי (REFERENCE), רצים דיי חם, וגם הקירור לא כל כך שקט כאשר מעמיסים עליו. הטמפרטורות בין 70-80 IDLE, לבין 80-90 LOAD. כמובן יכולים להיות מקרים יוצאי דופן כאשר מדובר על המרזים גדולים עם איוורור טוב. אם מפריע לך חום/רעש אתה תמיד יכול לקנות קירור מתקדם יותר (למשל AC ACCELERO S1). יש גם כרטיסים, כמו למשל סידרת הTOXIC של SAPPHIRE שמגיע עם קירור VAPOR-X. לי יש את הכרטיס הזה, אבל גירסת 512. הטמפרטורות אצלי בין 55-60 בIDLE ו60-70 בLOAD. מצד שני, יש גם את הגירסא של SONIC DUAL EDITION של חברת PALIT, שזה בכלל כרטיס סוף הדרך, במחיר לא רע בכלל. הלוח שלו שונה מהמקורי, הוא יותר קצר בערך 1ס"מ, והוא מגיע עם קירור יחודי שלהם, הכוללים שני מאווררים (קצת מזכיר לי את הACCELERO TWIN TURBO ) במידה ואתה תשנה את דעתך ותרצה ללכת על GTX260, אז בהחלט שווה להשקיע בהגירסאות עם 216 STREAM PROCESSORS ו55NM. אם כן, כבר קיים היום בשוק, של חברת INNO3D (הם היו הרשאונים). http://www.tweaktown.com/news/10891/first_gtx_260_55nm_card_spotted_on_shelves/index.html כך או כך תחליט, שני הכרטיסים טובים בהחלט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.