פורסם 2003 ביולי 522 שנים מסכי ה-IMAX מתנשאים לגובה של 27 מטר ורוחבם 30 מטר, מאפשרים גם צפייה דו מימדית ותלת מימד, מחיר הכרטיס יהיה 10 דולר, הקולנוע יחנך בחנוכה הקרוב.ומה אתם חושבים על זה?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אני מאוד מקווה שהמסך המדהים ילווה במערכת סאונד מדהימה לא פחות כי האיכות קובעת יותר מהגודל
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר יש כבר IMAX בסינימה סיטי . (אבל לא כזה גדול ) זה לא בדיוק IMAX, אלא מסך "תואם IMAX" ומקרינים עליו סרטים רגילים, לא סרטים בפורמט המיוחד.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים ראיתי סרט בIMAX לפני שנתיים שהייתי בNY, יש לי להגיד רק דבר אחד:מ-ד-ה-י-ם! :cwm12:אני מקווה שהאיכות בNY תיהיה כמו באילת, למרות שאני לא בטוח שכך יהיה!
פורסם 2003 ביולי 622 שנים R0cKF0rD התמונה שפירסמת מראה Cinimax (או משהו כזה לא זוכר את השם) Imax לעומת זאת זה מסך שטוח. אבל אני בטוח שאתה יודע את זה :)
פורסם 2003 ביולי 622 שנים האם אתה מתכוון למקרנים כמו אלה שהשתמשו בהם בהקרנת מלחמת הכוכבים 2? אם כן אז לא בקרוב בארה"ב כולה יש אולי איזה 50-100 מקרנים (מתוך קרוב לחצי מליון) (אולי קצת הגזמתי אם המספרים :P אבל היחס בגדול נכון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.