פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים יש לי HD4850 של PALIT בלי OC סטוק לגמריושאני משחק באינטרנט אז יש לי FPS נמוך (ממוצע של 65-70) ואנשים אחרים עם כרטיסים יותר חלשים כמו HD4370 או NVIDIA9800GT אומרים לי שהם משחקים על ההגדרות הכי גבוההות ויש להם באזור ה 140-160 FPSחשבתי שזה קשור לזה שאני משחק על וונסאוס XP ושהם שיחקו על VISTA אז התקנתי VISTA עם דירקטקס10 ועדין הFPS יחסית נמוךיש לי אינטרנט 10 מגה אז זה לא קשור לפינגים וכל זה.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים קודם כל תן בקשה מפרט מלא של המחשב במיוחד את הלוח אם ואת המעבד שנוכל לראות אם יש איזשהו צוואר בקבוק והאם הלוח אם יכול בכלל להפיק את כל הכוח מהHD4850.דבר שני, האם הדרייבר מעודכן? תעדכן ל8.12, ואם יש איתו בעיות אז ל8.11.דבר שלישי, תבדוק את ההגדרות של הדרייבר:לך לCatalyst Control Center.. כמובן ל Advanced View כנס ללשונית 3D ומלמעלה למטה ההגדרות האלה:Anti Aliasing - use application settingsAdaptive Anti Aliasing - Enable QualityAnisotropic - use application settingsCatalyst A.L AdvancedMipmap Detail Level - Qualityוזהו.לאחר מכן אתה יכול לבקש כאן ואני אסביר לך איך לעשות 2 פרופילים שונים אחד עם OC ואחד בלי שתוכל להחליף בניהם ואז רק במשחקים יהיה OC ומאוורר טיפה רועש.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים לאחר מכן אתה יכול לבקש כאן ואני אסביר לך איך לעשות 2 פרופילים שונים אחד עם OC ואחד בלי שתוכל להחליף בניהם ואז רק במשחקים יהיה OC ומאוורר טיפה רועש.מנצל"ש - אשמח אם תסביר איך עושים...תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר יש לי מעבד INTEL D 3.0זיכרון 2 ג'יגה DDR2לוח אם P5N32-SLI DELUXEאני יודע הוא קצת ישן :-\
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים יש לי מעבד INTEL D 3.0זיכרון 2 ג'יגה DDR2לוח אם P5N32-SLI DELUXEאני יודע הוא קצת ישן :-\סביר להניח שבלי שום קשר המעבד מהווה צוואר בקבוק רציני.תשקול שדרוג, תבדוק תמיכה בלוח אם.וניסית את מה שאמרתי לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.