פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה מצויינת. שאלות האם אפשר לסובב אותו למצב TILT ??? בחוברת המצורפת יש רק הסברים על חיסכון בחשמל ומיחזור... אשמח לטיפים לשימוש מחברי פורום שכבר מחזיקים במכשיר המדהים הזה.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים קודם כל תתחדש על המסך, אתה הגדלת מ22 > 27 אני עשיתי מעשה יותר קיצוני 17 > 27.TILT? אתה רציני? זה 27" אין לו TILT הוא גדול מדי
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים TILT הוא לא יודע לעשות אבל בפרטי אני אסביר לך איך מפעילים את אופציית "הכן קפה + 2סוכר"
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר ראיתי את הביקורת שלך יעקב זה גם מה ששיכנע אותי לקנות אותו.הפער העצום בין 17 ל 27 בהחלט חוויה מתקנת.מה שבטוח כרטיס מסך זה דבר שצריך לשים בהתאם.כרגע אני עובד עליו עם X300SE שזה קצת מגוחך...אבל מקווה לאסוף תקציב ולשים כרטיס ראוי.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים כרגע אני עובד עליו עם X300SE שזה קצת מגוחך...אבל מקווה לאסוף תקציב ולשים כרטיס ראוי.אם אתה לא מתכוון לשחק במשחקי 3D ברזולוציה גבוהה, אין סיבה.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים יש פיקסלים שרופים?מה בסוף האחריות על פיקסלים שרופים למסך דל 2709W בישראל?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר עובד חלק ללא פיקסלים שרופים האחריות עד כמה שאני יודע היא לפיקסל ראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.