עבור לתוכן

עזרה בבחירת מקלדת

Featured Replies

פורסם

הביאו לי ליום ההולדת מקלדת ועכבר אלחוטיים של SILVER LINE. אני משתמש רק במקלדת ומאוד מרוצה (לצרכים שלי). לפני כשבוע היא הפסיקה לעבוד.

הלכתי לבנדא-מגנטיק (החברה שאחראית), והם היו סופר נחמדים אליי. בלי לשאול הרבה שאלות המקלדת הוחלפה.

חיברתי אותה למחשב והכל היה תקין בהתחלה. אולם פתאום שמתי לב שיש איתה בעיות: צריך ללחוץ על מקשים פעמיים לפני שהיא מגיבה, כשאני רוצה לשנות שפה ALT+SHIFT, לא מבצעים את זה, כשניסיתי ליצור את הסימן @ במייל זה לא מגיב ומוקלד רק המספר 2.

היום אני מתכוון להחזיר אותה על מנת שיחליפו לי אותה.

לצערי, אין לי מאות שקלים להוציא על מקלדת.

מה אתם ממליצים לי לעשות/לבדוק?

יש מוצרים אחרים שאתם ממליצים לי לבקש:

http://www.benda.co.il/cs/benda/sub_cat.aspx?cat_id=335

פורסם

בהעדר תקציב קשה להמליץ על מקלדת, בעיקר עניין של טעם ונוחות. ולגבי סילבר ליין - אין לי נסיון עם המקלדות שלהם, אבל יש לי נסיון עגום מאוד עם האוזניות שלהם. לא הייתי קונה מהם כלום.

פורסם
  • מחבר

שווי הסט אני מעריך הוא כ- 150 ש"ח +/-.

ואם אני אקח סט אלחוטי של לוג'יטק או מייקרוסופט- מה מומלץ? כמה אני אצטרך להוסיף?

בעכבר אני לא משתמש, אלא רק במקלדת (הרבה יותר נוח לניוד שלה). כך שאם יש רק מקלדת אלחוטית זה עדיף. אני מתכוון בעתיד לקנות את ה-MX-518 בתור עכבר גיימינג.

שוב, המטרה להוציא סכום מינימלי ועדיין לקבל מוצר טוב.

פורסם

עדכן בכותרת תקציב ושימוש שיבוצע במקלדת (לדוגמא "מחפש מקלדת למשחקים עד 150 ש"ח") או שהדיון יינעל.

עריכה: עברו יומיים והכותרת לא שונתה בכלל, הדיון ננעל. במידה ופותח הדיון מעוניין שהדיון ייפתח מחדש ולערוך את הכותרת, הוא מוזמן לשלוח אליי הודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים