עבור לתוכן

בעיות סאונד חמורות בסראונד... עזרה...

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח ABIT NF7 v2.0 שמגיע עם כרטיס קול 5.1 וחמש יציאות... (גם ווינדוס XP פרו)

כשהתקנתי בפעם הראשונה ווינדוס הכל הלך טוב, הורדתי בדיקה של סראונד (אומרים את שמות הערוצים והקול יוצא כל פעם מהרמקול המתאים לו)

והרצתי אותה... בדקתי ברמקולים רגילים, פעם חיברתי אותם ליציאת פרונט (שמעתי רק את הערוצים הקדמיים) ופעם ליציאת סראונד (שמעתי רק אחוריים). כמובן שנרגעתי בידיעה שהסראונד עובדועזבתי את זה.

לפני כשלושה שבועות קרס לי הווינדוס, עשיתי פירמוט והתקנתי את הווינדוס מחדש ואת כל הדרייברים. קניתי רמקולים 4.1 וכשחיברתי אותם ראיתי (שמעתי...) שאין ערוצים אחוריים!! הרצתי את הבדיקה שוב ושמעתי את כל הערוצים ברמקולים הקידמיים!! לא יצא שום קול מהאחוריים... נכנסתי ללוח הבקרה ולאפשרויות הסאונד ולחלון ששולט על עוצמת האודיו ולא היה שם לא סראונד ולא סאבוופר... לפני שקרס הווינדוס זה היה...

מחקתי את הדרייברים של הלוח אם, והתקנתי מחדש בערך 6 פעמים!! זה לא עוזר...

יש למישהו עצה לפני שאני מפרמט את המחשב??

פורסם

כמה הצעות..

1.נסה לחפש אוליי להוריד דרייברים גרסא חדשה יותר.. זה עוזר לפעמים

2.נסה לבדוק בלוח הבקרה בוינדווס על כמה רמקולים זה מכוון שם..

3. בהצלחה ;D

פורסם

בדקת בלוח הבקרה של nVIDIA או של וינדוס?

פורסם
  • מחבר

בדקתי בלוח הבקרה של ווינדוס... אני לא מצליח להתקין את הלוח בקרה של נווידיה... (הוא לא מופיע שם)

פורסם

לא הסתרת את האיקון שלו עם תוכנה כמו tweakUI או משהו כזה ?

תעשה UNZIP לדרייבר, יש שם תקיה בשם AudioUtl, תנסה להפעיל ידנית את SndStorm.exe

יש שם גם קובץ SScpl.cpl, אם תשים אותו ב system32 יופיע האייקון בלוח הבקרה, אבל השאלה היא מה עם שאר הקבצים (האם ההתקנה שמה אותם כבר במקומם או לא).

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהבעייה היא שכשאני מוחק את הדרייברים ומתקין מחדש הווינדוס ישר מתקין את מנהלי ההתקנים שלו?! איך אני מבטל את ההתקנה האוטומטית שלו?

פורסם

תבדוק במנהל ההתקנים שהספקית הדרייברים של הסאונד היא nVIDIA ולא מיקרוסופט.

אתה יכול לעדכן את הדרייברים של הקול ידנית מהסיפריה לאחר שפתחת את הקובץ עם WINZIP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים