עבור לתוכן

להפוך לסרט עריכה וידאו DVD,תוכנה Premiere Pro CS3 !

Featured Replies

פורסם

שלום אני משתמש בתוכנה Adobe Premiere Pro CS3

אני הוספתי עריכה סרט משפחתי בקובץ סרט mpeg

ושסיימתי עריכה. עשיתי export > adobe media encoder

ניפתח חלון נוסף...בצד ימין כתוב format בחרתי : mpeg2-svcd

ואח"כ לחצתי אישור. וזה מתחיל ההמרה. לקח לי שעתיים.ובסוף לא יצא לי סרט וידאו DVD.וראיתי שיצא קובץ גדול לצפיה סרט דרך תוכנה מדייה פלייר.

למה אני לא מצליח לראות וידאו DVD?

אגב: פעם היה לי קובץ סרט סיומת avi. ואח"כ נסיתי בתפריט file >export > export to dvd

וזה עבד.שאלה:למה לא עובד אופציה כזה להפוך לוידאו DVD כזה.לא רואים אותו בתפריט בתוך export?

ונסיתי גם בפורמט אתה צריך לבחור ב MPEG2 DVD. ואז לבחור את ההגדרות שאתה צריך. ואז עם בקובץ שיצוא לך אתה צריך לקחת לאנקור ושם לצרוב את זה על גבי DVD.

במידה ואין לך אנקור (ENCOR-DVD). אז אתה בוחר בחלוןfile => exsport => exsport to encor

וזה לא עובד כלום. כי זה כתוב אפור שקוף.אי אפשר לילחוץ עליו.

זה לא נותן ליפתוח file => exsport => exsport to encor

זה רואים שקוף אפור.לא ניתן לילחוץ עליו.

אני עשיתי בפורמט אתה צריך לבחור ב MPEG2 DVD. ואז לבחור את ההגדרות בחירה DVD.

וניפתח לי חלון שבו לישמור קובץ סיומת MPG

ולקח לי חצי שעה ליגמור את הקובץ.וכשסיים המרה קובץ. ונסיתי ליפתוח חדש והוצאתי קובץ שהימרתי בסיומת MPG סרט.

וראיתי file => exsport => exsport to encor

ולא נתן לי ליחוץ עליו כי זה שקוף אפורץאי אפשר לעשות כלום.אני אובד עצות אני לא יודע איך פותרים את הבעיה.מישהו יודע איך מכינים צריבה DVD סרט?

אגב: לפני הרבה זמן הייתה לי מצלמה וידאו ישן שיש בתוכו קלטת. חיברתי אותו למחשב דרך כרטיס טלויזיה.ומשם רואים סרטים.שמרתי אותו בקובץ AVI. ואח"כ סיימתי קלטת וידאו. ועשיתי

file => exsport => exsport to encor DVD

זה היה עובד סרט DVD. אני לא מבין למה לא עובד בקובץ סיומת MPG להפוךאותו לצריבה DVD?

אני לא יודע איך עושים?

בתודה מראש

מיכאל

פורסם

אתה יכול להמיר מMPG לVOB בכל תוכנה.

פורסם
  • מחבר

בתוכנה Premiere Pro CS3 אין אפשרות לעשות MPG להפוך ל- DVD.למה?

Premiere Pro CS3 מה היא יכולה לעשות דברים להפוך DVD?

יום הולדת שמח

מיכאל

פורסם

תנסה את הדרך הזאת

export - adobe media encoder

בפורמט תבחר את mpeg2-DVD

ואז כמובן את הנתונים הטכניים הרצויים.

מיותר לציין שכשאני רוצה לעשות דבר כזה אני לא משתמש בכלל בפרימייר, אלא בפונקציה המאוד נוחה של Ashampoo או Nero. הרבה יותר מהיר, פשוט ונוח.

פורסם
  • מחבר

נסיתי לעשות כך:

export - adobe media encoder

בפורמט תבחר את mpeg2-DVD

ואז כמובן את הנתונים הטכניים הרצויים, למטה בתפריט רשום Multiplexer

בחרתי אופצייה Multipleing : DVD

ואח"כ לחצתי על "OK"

וניפתח לי חלון איפה לישמור קובץ בסיומת Sequence 01.mpg

מתחיל המרה ל-DVD לוקח זמן ארוך שעה בערך משהו כזה.בסוף סיים המרה. והצורב שלי לא דולק בזמן צריבה.

אני חשבתי שהוא מתחיל לצרוב DVD. והצורב לא עשה.(אגב: הצורב שלי תקין 100% בדקתי בתוכנה נרו)

וחיפשתי קובץ Sequence 01.mpg ששמרתי אותו ויש רק אחד. סרטון מלא.אבל זה לא נראה קבצים סרט DVD.

פשוט הוא הפך לסיומת MPG.מבינים?

משהו מוזר לא מצליח להפוך אותו סרט DVD.אני לא יודע איך עושים?כמו שסיפרתי לכם על בעיות שלי לא עזר לי.

מה לעשות,האם יש עוד פיתרון לבעיה שלי?

בתודה מראש

מיכאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים