פורסם 2003 ביולי 522 שנים יש לי מארז אנרמקס(אתם יודעים איזה =) השחור) רציתי לדעת אם אפשר לפתוח את הפאנל הקדמי של המארז כי יש שם הרבה אבק וזה סותם את המאוורר שמכניס אוויר, אם כן, איך אתם מנקים שם?שאלה 2: איפה אפשר לקנות מאווררים זולים(לא מותגים) בסביבות 20-30 ש"ח ולא 70+ ש"ח ואיך אתם מנקים את המאוררים שלכם?תודה.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים 1. אם זה כמו ה-cheintec וכל האחרים אז יש 6 תופסנים בתוך המארז שמחזיקים את הפנל הקדמי. פשוט צריך לפתוח את 2 הדלתות ולפרק אותו.2. ב-KSP מוכרים מאוררים של Evercool EC8025M12S (לא בטוח לגבי הדגם) עם חיבור 3 פינים (בלי מתאם) וכבל יחסית ארוך (משהו כמו 20-30 ס"מ) ב-20 שקל
פורסם 2003 ביולי 522 שנים המארז השחור? אהה... עכשיו הכל מובן . יש להם הרבה שחורים ודגם מדוייק יעזור. ברוב חנויות האינטרנט וגם חנויות שכוניות מחזיקים מאווררים ג'נרים בערך ב30 ש"ח. אני אנוהג לנקות אותם בכך שאני מוציא אותם ומנקה את הכנפיים משני הצדדים וגם את המסגרת הפנימית בעזרת נייר טואלת
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר 1. אם זה כמו ה-cheintec וכל האחרים אז יש 6 תופסנים בתוך המארז שמחזיקים את הפנל הקדמי. פשוט צריך לפתוח את 2 הדלתות ולפרק אותו.2. ב-KSP מוכרים מאוררים של Evercool EC8025M12S (לא בטוח לגבי הדגם) עם חיבור 3 פינים (בלי מתאם) וכבל יחסית ארוך (משהו כמו 20-30 ס"מ) ב-20 שקלאיזה שתי דלתות?וכן, זה המארז הזה, כמו שלך שראיתי בגלריה.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לשאלה על ניקוי המאוורריםאם היית קורא את המדריך לפילטרים היית יודע איך לעשות פילטרואז כמעט לא היית צריך לנקות כלוםואם כבר אתה רוצה לנקותתוציא אותו ועם מטלית לחה תעבור על כולוהכי טוב לדעתי
פורסם 2003 ביולי 522 שנים 2 הדלתות משני הצדדיםיענו את הפנל הצדדי שזה או איך שלא קוראים לזה...יש עוד 3 בצד השני שהרבה יותר קשה להגיע אליהם.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לשאלה על ניקוי המאוורריםאם היית קורא את המדריך לפילטרים היית יודע איך לעשות פילטרואז כמעט לא היית צריך לנקות כלוםואם כבר אתה רוצה לנקותתוציא אותו ועם מטלית לחה תעבור על כולוהכי טוב לדעתיהמדריך על הפילטרים לשים סנו רק מגבת זה הדבר הכי טיפשי שראיתי עד היוםהסנו רב מגבת פשוט חונק לגמרי את המאורר ולא נותן לאויר להכנסשלא נדבר על זה שאי אפשר לשים את זה במאוררים בחלק הקדמי.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר Holy- איך באמת הגעת לשלושת הקליפסים בצד השני של המארז? זה ממש קשה, אני גם ניסיתי היום. פרקת את כל המחשב?***עדכון****מומלץ לנקות את המארז עם שואב אבק???
פורסם 2003 ביולי 522 שנים דווקא אפשרואני שמתי..אתה פשוט מפפרק את הפאנל הקדמיושם על המאוורר מאחורי הפאנל את הפילטר שלךאם זה לא טוב לך הסנו רב מגבתיש פילטרים לקנייה.. (שהם עושים בדיוק אותה פעולה לדעתי)
פורסם 2003 ביולי 522 שנים בצד השנילעליון אתה מגיע מאד בקלות דרך הפנל הימני (יענו זה בלי החלון)לתחתון אתה מגיע בקלות דרך הפנל השמאלילאמצעי אפשר להגיע דרך הפנל השמאלי אחרי שפירקת את המגירות של ההרדיסקים (או פשוט להכניס יד בלי לפרק ולהזיז אותו בלי לראות מה אתה עושה)
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מה?!נראה לי שאנחנו לא מדברים על אותו דברשאלת איך לפרק את הפנל הקדמי - כלומר איפה שהמתג הפעלה הסידירומים וכל אלהכדי לפרק אותו צריך סה"כ לפתוח את המארז משני הצדדים, כלומר לפרק את הפנל הימני והצדדי של המארזלא צריך לפרק את החלון (מה זה יתן בכלל?)כדי להיות ברור יותר כתבתי פנל ימני - זה בלי החלון, כלומר הצד של המארז שאין עליו חלון.כשאתה מסתכל על המארז מקדימה אתה רואה מולך את הפנל הקדמי, עם כל המפסקים, פנל שמאלי עליו מורכב חלון ופנל ימני עליו לא מורכב חלון
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר מה?!נראה לי שאנחנו לא מדברים על אותו דברשאלת איך לפרק את הפנל הקדמי - כלומר איפה שהמתג הפעלה הסידירומים וכל אלהכדי לפרק אותו צריך סה"כ לפתוח את המארז משני הצדדים, כלומר לפרק את הפנל הימני והצדדי של המארזלא צריך לפרק את החלון (מה זה יתן בכלל?)כדי להיות ברור יותר כתבתי פנל ימני - זה בלי החלון, כלומר הצד של המארז שאין עליו חלון.כשאתה מסתכל על המארז מקדימה אתה רואה מולך את הפנל הקדמי, עם כל המפסקים, פנל שמאלי עליו מורכב חלון ופנל ימני עליו לא מורכב חלוןאנחנו מדברים על אותו הדבר רק שאצלי פנל=דלת =)הלוח לא מוברג לפנל הימני נכון?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לא הוא לא מוברג ללוח.אתה סה"כ צריך לפתוח 3 ברגים בחלק האחורי של המארז (איפה שמתחברים כל הכבלים) והפנל הימני מתפרק (ולא מורכב עליו שום דבר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.