עבור לתוכן

האם ה- GameSurround Muse 5.1 מספיק טוב?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן עוד מעט לקנות רמקולים+כרטיס קול. הרמקולים כנראה יהיו ATP3/Inspire2500/Z340 וההתלבטות בכרטיס היא ה GameSurround Muse 5.1 DVD או ה Fortissimo III. למרות ההבדל הכספי הוא "רק" 70 שקל אני מעוניין לחסוך אותם אם אין טעם לקנות את היותר יקר.

הצרכים שלי הם: משחקים (CS, UT2k3, etc), שמיעת מוזיקה (mp3,cds..) אולי בעתיד הלא קרוב גם סרטים אבל כנראה שלא, סרטים אני כנראה אראה ב DVD בסלון ולא על צג מסכן של "17.

חוץ מכל מיני התקנים נוספים שה Fort3 תומך בהם ההבדל היחיד הוא שה Sound Output הוא 20Bit לעומת ה Muse שהוא "רק" 16bit.

האם לי זה בכלל משנה? ומה המשמעות בפועל של הנתון הזה?

תודה למגיבים.

פורסם

לפי מיטב הבנתי , צ'יפ העיבוד של הסאונד יותר טוב בפורטיסימו. בכל מקרה , 70 שקל ואתה מקבל כרטיס שתומך בטכנולוגיות יותר חדשות ובכלל הכרטיס יותר עדכני וגם יש לו FIREWIRE - שווה לפי דעתי להוסיף .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים