פורסם 2003 ביולי 522 שנים טוב אז ככה, יש לי 5 רמקולים, סאב וופר, ורסיבר. זה משהו טוב של סוני שקנינו עם הדי וי די לא בארץ. אני רוצה לחבר את כל זה למחשב.חיברתי את כל הרמקולים והסאב וופר לרסיבר, ועכשיו איך אני מחבר את כל זה למחשב? (עד עכשיו היתה מחוברת למחשב מערכת ישנה של פנסוניק (שני רמקולים).
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אם יש לך חיבור דיגיטלי בכרטיס (אופטי + קוקסיאלי אחד משניהם) אז אתה מחבר את הכרטיס לאחד מהכניסות בדיגיטליות ברסיבר,אם יש לך יציאה אנלוגית בלבד (RCA) תחבר אותו דבר כמו שחיברת למערכת רק לרסיבר.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לפי המפרט יש לו יציאה אופטית בכרטיס (SB LIVE) אם יש לך כניסה אופטית ברסיבר אז חבר את שניהם אם כבל אופטי , זה יתן את האיכות הכי טובה.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לפי המפרט יש לו יציאה אופטית בכרטיס (SB LIVE) אם יש לך כניסה אופטית ברסיבר אז חבר את שניהם אם כבל אופטי , זה יתן את האיכות הכי טובה.לא מדויק,או שיש לו או שאין לא,יש גרסאות של כרטיס זה שבאות אם יציאות אלה,ויש כאלה שלא (לי יש גרסה שלא מסופקת אם חיבורים אלה).
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר יש לי יציאה אחת בכרטיס קול כמו היציאה מהכרטיס מסך ושאר היציאות שה-RCA יכול להתחבר אליהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.