פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים שלוםאני משתמש בתוכנה utorrentשמתי לב שאחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת, מופיע לי מסך כחול, והמחשב עושה לעצמו ריסטחשבתי שאולי הבעיה בתוכנה, והתחלתי להשתמש ב vuzeבהתחלה הכל היה נראה תקין, אבל גם עם התוכנה הזאת, מופיע מסך כחול (שאני לא מספיק לקרוא) והמחשב עושה לעצמו ריסטאני מניח שהבעיה טמונה איכשהו לכתיבה על הדיסק הקשיח, אבל לא בטוח מה לעשות לגבי זהלמישהו יש רעיון?דרך אגב, יש לי ווינדוס ויסטה Home Premium
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר תודה על העזרהפעלתי לפי ההוראות, לפי התוכנה מופיע כי ככל הנראה הקובץ שגורם לבעיה הואndis.sysהאם זה קובץ מערכת של windows?והאם באמת צריך להסיר את כל הדרייברים כתוצאה מכך ולהתקין חדשים?
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אוקיי עדכנתי את כרטיס הרשתלמרות שהוא היה כבר עם הגירסא הכי חדשהאולי היה משהו דפוק בדרייברים, אני אעדכן אם יהיו שינוייםשוב תודה על העזרה
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר עדכוןזה לא ממש מסתדר, התופעה עדיין נמשכתכשהסתכלתי, אין קובץ שמעודכן עם התאריך של היום לנפילהאיך אפשר עוד לדעת ממה זה נובע?
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים כשאתה מחובר בחיבור אלחוטי זה גם קורה?נסה למחוק לחלוטין את הדריוור, לבטל את הכרטיס בביוס, ריסט למחשב, להפעיל שוב בביוס, ולהתקין גרסה אחת אחורה של הדריוור לכרטיס הרשת (לא האחרונה, זו שלפנייה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.