עבור לתוכן

[שאלה] על משחקים שדורשים ג'יגה זיכרון מהכרטיס מסך(תקציב 1500+-)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ההתלבטות הגדולה שלי היתה בין ה260 ל4870 (שלאחד יש ג'יגה ולשני אין והקטע שההוא אמר שזה לא מתאים)

שניהם עולים בערך 1500... אפילו זה עם הג'יגה יותר זול וזה התקציב שלי לכרטיס מסך אין לי בעיה של כסף (וחשוב לציין שאני לא מתכנן שום אוברקלוק)

ול dennis14 כל אחד מהכרטיסים האלה למעלה יחזיק לי לטווח יותר ארוך מאשר ה4850 נכון? כי אני כמעט בטוח שאני לא ישדרג כרטיס מסך ולכן אני מעדיף את אלה למרות שעכשיו הם מעל ומעבר למה שאני צריך שבעתיד (הלא רחוק מדי - שנתיים בערך) אולי הם יכפרו על זה שלא שידרגתי

פורסם

עזוב אותך משטויות ותקשיב לדניס - HD4850 עכשיו ב-750 ש"ח עם קירור מצויין ושדרוג עוד שנה-שנתיים לכרטיס באותו מחיר בערך יתנו לך ביצועים עדיפים בהרבה לאורך זמן.

שני הכרטיסים יתיישנו כמעט באותה מהירות כי השוק הזה טס קדימה בצעדי ענק ולכן אין כל טעם לקנות כרטיס לשנתיים אחרת תתקע עם כרטיס שעלה לך יקר בהרבה, רוב הזמן לא נוצל בגרוש ובסופו של דבר אחרי שנה וחצי תשחק איתו שוב על 1024X768 :-\

...

לדוגמה, אני קניתי לפני פחות משנתיים X1950XT-256M ב-1600 ש"ח שהיה נחשב הכרטיס החזק ביותר בזמנו והמשתלם ביותר למחירו ב-HIGH END בדומה ל-HD4870 היום. כבר אחרי שנה וקצת הופיעו משחקים שדרשו ממני להוריד הגדרות/רזולוציה והיום הוא חלש יותר מה-9600GSO384M שעולה פחות מ-500 ש"ח!

הנה עוד דוגמה למשל (גם לגבי המעבד): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334563.msg2889972#msg2889972

לשיקולך...

קרא גם פה - זה יותר רלוונטי לסוגיית המעבד אבל הטיעונים מאוד דומים גם ביחס לכרטיסי מסך.

1) קודם כל אני בטוח לא יקנה את ה4850... דבר שני לפני כמה זמן שבאתי לאייבורי מישו שם אמר לי ש לוח אם של asus p5q pro לא מתאים לכרטיס מסך ATI האם זה נכון? (ואז עדיף לקחת את ה260)

ועל זה נותר לי רק לומר :bash::nono::pissed::nixweiss::jump::kopfpatsch::s07: :s05:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לשניכם קראתי את הטרדים ... האמת גם כבר קראתי אותם בעבר

מעבד אני לא מתכנן לשדרג אף פעם אז אני כנראה ילך על quad כמו שרשמו שם

כרטיס מסך הפחד שלי שפתאום לא יהיה לי טוב ואז אני לא ידע מה לעוש תויצטרך להשקיע שוב כסף שלא יהיה לי...

יש כרטיס מסך שהוא מעל ה4850 ומתחת ל4870 (בצד של nividia?) ? ואז המחיר שלו אמור להיות בערך 900-1000 שקל מה שיחסוך 500 שקל כרגע ובתוספת של 200-300 שקל בעתיד יהיה אפשר לשדרג כרטיס מסך שאני נורא מקווה שהלוח אם יתמוך את זה בעתיד

בסה"כ הבנתי שעדיף לקנות עכשיו בינוני-טוב ולשדרג מאשר לקנות טוב מאוד לטווח ארוך שיהפוך לבינוני-גרוע עוד 3 שנים.

העניין הוא שבעוד שנתיים ככה שאני יבוא לשדרג אני יחשוב על למה לי לבזבז תכסף על שדרוג אם תכף אני קונה חדש ואז ישאר שנה עם מחשב גרוע.

בכל אופן כנראה אני ישדרג רק כרטיס מסך אז אני רק חוזר ושואל אם יש כרטיס מסך שהוא מעל ה4850 ומתחת ל4870 (בצד של nividia?) ?

נ.ב. ועכשיו שאני נזכר במשחק GTA IV הרי דרוש 1 ג'יגה אז אם אני קונה 4850 הוא כבר מראש לא יפעיל אותו כמו שצריך?

פורסם

קודם כל תודה רבה לשניכם קראתי את הטרדים ... האמת גם כבר קראתי אותם בעבר

מעבד אני לא מתכנן לשדרג אף פעם אז אני כנראה ילך על quad כמו שרשמו שם

כרטיס מסך הפחד שלי שפתאום לא יהיה לי טוב ואז אני לא ידע מה לעוש תויצטרך להשקיע שוב כסף שלא יהיה לי...

יש כרטיס מסך שהוא מעל ה4850 ומתחת ל4870 (בצד של nividia?) ? ואז המחיר שלו אמור להיות בערך 900-1000 שקל מה שיחסוך 500 שקל כרגע ובתוספת של 200-300 שקל בעתיד יהיה אפשר לשדרג כרטיס מסך שאני נורא מקווה שהלוח אם יתמוך את זה בעתיד

בסה"כ הבנתי שעדיף לקנות עכשיו בינוני-טוב ולשדרג מאשר לקנות טוב מאוד לטווח ארוך שיהפוך לבינוני-גרוע עוד 3 שנים.

העניין הוא שבעוד שנתיים ככה שאני יבוא לשדרג אני יחשוב על למה לי לבזבז תכסף על שדרוג אם תכף אני קונה חדש ואז ישאר שנה עם מחשב גרוע.

בכל אופן כנראה אני ישדרג רק כרטיס מסך אז אני רק חוזר ושואל אם יש כרטיס מסך שהוא מעל ה4850 ומתחת ל4870 (בצד של nividia?) ?

נ.ב. ועכשיו שאני נזכר במשחק GTA IV הרי דרוש 1 ג'יגה אז אם אני קונה 4850 הוא כבר מראש לא יפעיל אותו כמו שצריך?

אני עם 8800GTS, פועל חלק על הכי גבוה ללא פילטרים ב-1680X1050 (למרות שלפעמים יש נפילות FPS קטנות אם משחקים הרבה).

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל 4850 יותר טוב מה8800?

למה ה4850 מקביל ב nividia?

פורסם

סליחה על הבורות אבל 4850 יותר טוב מה8800?

למה ה4850 מקביל ב nividia?

ה-4850 חזק ב-4-7% יותר מה-8800GTS G92 (כמו שאצלי).

הוא מקביל ל-9800GTX.

פורסם

יותר בכיוון ה - 10% ומקביל ל +9800GTX.

פורסם

יותר בכיוון ה - 10% ומקביל ל +9800GTX.

coh_1024_768.gif

farcry_2048_1536.gif

ut3_1280_1024.gif

3dmark06_2048_1536.gif

(רק דוגמאות, כמובן שהוא יותר חזק ממנו על הנייר ובפועל, אבל עם התמיכה של המשחקים של היום...זה כבר פחות משנה)

ויש השוואה של משחקים חדשים יותר רק ש-8800GTS G92 לא נכלל שם.

* אני לא מנסה להוכיח פה שום דבר, רק הכנסת אותי לדיון על זה אז אזרום איתך. ;)

פורסם

הבנצ'ים של האתר הזה לא שווים כלום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ורק דבר אחרון לפני שאפשר לנעול

יש להרבה כרטיסים גירסאות שבאות מהחברה כבר עם אוברקלוק יש כזה גם ל4850? שאני יוכל לקנות אותו במקום את הרגיל? ואולי זה ישפר לי בטיפה (סתם שאני ירגיש טוב עם עצמי)

אם כן אפשר לינק למוצר כזה? וכמה הוא עולה?

ותודה לכל העוזרים בפורום באמת עזרתם... אני כנראה באמת יחלק תתקציב וישדרג בעתיד =]

פורסם

palit 4850 1gb sonic ...

http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp?productCat=638&sort=1&page=2

ובקשר ל260 עם ה216 שיידרים מול ה 4870 1ג'יגה

קראתי כמה ביקורות...וה-260 לוקח

ל4870 יש יתרון קטן רק שהרזולוציות גדלות לכיוון הה2560X1600...

מה שבכל אופן אתה לא תוכל לנצל עם המסך החדש שתקנה...

פורסם

הבנצ'ים של האתר הזה לא שווים כלום.

::):bash::kopfpatsch:

אין מילים לתיאור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים