עבור לתוכן

ביקורונת על סוניק אנליס לWII

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה בסוניק אנליס אתם משחקים את סוניק בשלבי שמש ואת סוניק זאב בשלבי לילה

השלבים של סוניק מהירים אבל לא בהכרך כיפים כי המשחקיות מתחלקת בין 3D ל2D

ה2D כימאת תמיד כיף וה3D לא

גם אין הרבה שלבים כאלו סך הכל יש 7-8 שלבי שמש בכל המשחק וסגה מילאה אותם במצבי משחק שונים

כמו לעבור את השלב בלי נזק \על זמן \וכו בתכלס זה מיותר לגמרי

בשלבי הלילה יש יותר שלבים אבל המשחק זורם לאט יותר וזה רוב הזמן מרגיש כמו משחק פלטפורמות גנרי

משהו בסיגנון של משחקי קראש מהשנים האחרונות

חוץ מזה יש סירטוני גרפיקה ממוחשבת נחמדים הגרפיקה והסאונד עצמם טובים אבל זה לא מציל את המשחק מלהיות בינוני

בכל מקרה לא ממליץ על המשחק לWII יש פלטפורמות טובות בהרבה

חוץ מגלקסי יש את דבלוב \אוריו\ועוד וכמובן משחקי הורדה בתשלום

50 מתוך 100 בסולם קרירין

דרך אגב גירסאות הHD נחשבות שונות חוץ מהגרפיקה אבל גם הם קיבלו ציונים נמוכים

פורסם

1- אם תמשיך לתרגם בצורה עילגת ונוראית שמות של משחקים לעברית, איאלץ להתחיל לגדוע לך גפיים (במיוחד אלו שאחראיות על פעולת ההקלדה). פשוט תפסיק לתרגם ותכתוב את השמות של המשחקים באנגלית. "דבלוב" נשמע לי כמו איזה ראש ממשלה רוסי, לקח לי חצי דקה לקלוט שאתה מתכוון ל De-Blob בכלל.

2- Stop playing shitty games

ועכשיו שעברנו את זה, אני יכול להגיב-

המשחק הזה עושה עוול לשם "סוניק". שיתנו למאריו להיות מאריו, ולסוניק להיות סוניק. המשחק הזה הוא נסיון הכלאה צולע בין השנים.

פורסם

גם אם אתה מתרגם לעברית.... לפחות תתרגם נכון...

אנלישד... מה זה אנליס :)

פורסם

גם אם אתה מתרגם לעברית.... לפחות תתרגם נכון...

אנלישד... מה זה אנליס :)

אל תתקן אותו. הוא כמו החתולים באתר הזה:

http://icanhascheezburger.com/

פורסם

המשחק הזה עושה עוול לשם "סוניק". שיתנו למאריו להיות מאריו, ולסוניק להיות סוניק. המשחק הזה הוא נסיון הכלאה צולע בין השנים.

המותג "סוניק" עבר התעללות בשנים האחרונות מצד סגה והוא כבר לא מה שהיה בעבר, זה ברור לחלוטין שהם מנסים לסחוט את הלימון תוך כדי חסכון בעלויות הפיתוח ובסופו של דבר הצרכנים שקונים את המשחקים הללו מקבלים חתול בשק.

פורסם
  • מחבר

יצאו משחקי סוניק טובים לנידות של נינטנדו

פשוט השאירו אותם ב2D פה ושם נתנו בקטנה 3D אבל הרוב היה 2D והמשחקים יצאו טובים

הבעיה במשחקים לניחות למעשה מאז הסוניק הראשון לדרימקסט ועד היום לא זכור לי משחק סוניק טוב לקונסולות הניחות

מה שמשותף לכולם זה התלת מימד שלא מתאים בכלל למשחקי סוניק

פורסם

מאז ימי הגיימגיר אני לא זוכר משחק סוניק טוב אחד לניידות (שהוא לא רימייק עם פריימרייט פחות טוב מהמקור לא פעם ולא פעמיים)

פורסם
  • מחבר

תנסה את המשחקים לDS מהקצת שיצא לי לשחק באמולטור הם טובים מאוד

פורסם

יש לי DS במציאות ושיחקתי.

לא מציאה גדולה.

ליביו

פורסם

1- אם תמשיך לתרגם בצורה עילגת ונוראית שמות של משחקים לעברית, איאלץ להתחיל לגדוע לך גפיים (במיוחד אלו שאחראיות על פעולת ההקלדה). פשוט תפסיק לתרגם ותכתוב את השמות של המשחקים באנגלית. "דבלוב" נשמע לי כמו איזה ראש ממשלה רוסי, לקח לי חצי דקה לקלוט שאתה מתכוון ל De-Blob בכלל.

2- Stop playing shitty games

ועכשיו שעברנו את זה, אני יכול להגיב-

:funnypost:

גם אני לא הבנתי, חשבתי שיצא משחק חדש שלא שמעתי עליו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים