פורסם 2003 ביולי 722 שנים אני לא יודע מה איתכם ....קניתי ברטיס creative audigy 2מגבר של AKAI (קקי של רסיבר ) הוא משמש אצלי כמגבר בלבד של 5.12 רמקולים 150W סוסים שחבל על הזמן של wharfedale לקולנוע ביתייש לי סאב של 150 פירלסועוד סראונד וסנטר ESSכל הסיפור עלה לי 2000שחוהאיכות יותר מהמערכת בסלון שעלתה לי בסביבות 5000שחאם אתם רוצים, יכול לספר תמונות.... ;Dואני מרוצה מהמערכת שבניתי עד הגג !!!!
פורסם 2003 ביולי 822 שנים הורדאפיל נותנים לך בראש- אם תוריד את הסאב של פירלס תראה שהסאונד משתפראולי טיפה יהיה פחות באס אבל הכל יזרום הרבה יותר יפה הבאס לא ימרח ויתעוותתביא תמונות, יאלה
פורסם 2003 ביולי 822 שנים כ"כ קשה לזמזם קצת אחורה או במקרה מאותגר במיוחד, לזוז עוד צעד וחצי עם המצלמה אחורנית ולקחת שוט?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים הרמקולים שלי...רסיבר JVCרמקולים ריצפתיים ענקיים של חברה אנגלית שכבר מזמן לא קיימת בשם LEAK (הסבר על הרמקולים בהמשך)רמקולים אחוריים קטנים של פירלסולמרות שאני ממש אבל מממממש לא צריך אני מכנן לקנות סאב של פירלסכרגע עם SB Live אבל אני מחליף לאודיג'יאוקיי מאיפה הרמקולים שלי באו?במקור הרמקולים היו של דוד שלי עם מערכת שפורפרות לקחתי את הרמקולים צבעתי אותם שמתי להם גריל חדש והופ! הנה רמקוליםעכשיו אני מדבר איתכם על הסאונד אתם לא מבינים אני שם הולימן כל הבית מתפוצץ מהסאונדסאונד מושלם! בלי חריקות בלי כלום באס מושלם! אבל למרות שאני לא צריך אני רוצה לקנות סאב של פירלסנ.בלאבא שלי יש מערכת של LEAK מערכת שפורפרות עם רמקוליים בגובה מטר ומשהואני לא יכול להסביר לכם איז סאונד יש לשפורפרות סאונד הרבה יותר נעים לאוזן מטרנזיסטורים....טוב אני יעלה תמונות בהמשךאהה ודבר אחרון כדיי לי לקנות את האודיג'י?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים בקשר ללזור אחורה עם המצלמה ....לא, אין מקום חזוז אחורהאלא אם אני אוריד קיר בשביל לצלםחשבתי על זה אבל וותרתי ;DלDJ LADIוכןלך על ה AUDIGYכרטיס קול שחבל לך על הזמן....ושלח תמונות
פורסם 2003 ביולי 922 שנים חשבתי לקנות אותו אבל אמרו לי שזה לא משנה כי הכרטיס שלי רק מעביר לרסיבר לא מפענח אז זה לא יעזורמישהו יודע?
פורסם 2003 ביולי 922 שנים זה תלוי איך אתה מחבר את המערכתאם אתה מחבר דרך הדיגיטאלי אז הרסיבר מפענחאם אתה מחבר דרך 3 חוטים RCA אז הכרטיס קול מפענח (כמו שאני עשיתי)ול2 AUDIGYיש ביצועים מדהימים
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מעניין מתי תגיע לי החבילה הזאת.... ;D סעמק למה בחו"ל זה עולה 250-300 דולר ובארץ 3000 שקל בשם השם!!!@#!@# http://shopper.cnet.com/4014-6467_9-20720043.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.