עבור לתוכן

הרמקולים הטובים ביותר למחשב

Featured Replies

פורסם

הקריאטיב האלה (מגהוורקס) נראים כמו רמקולים טובים אבל אני בטוח שהם לא יכולים להשתוות ל-Z680 של לוג'יטק או מערכת הפרומדיה של קליפש...

ודקך אגב , אם כבר צריך להשוות את המגוורקס למשהו , אז צריך להשוות אותם ל-CREATIVE INSPIRE 5700 (שהמחיר שלהם הוא 2350 ש"ח בערך) . מה אתם חושבים ? מה עדיף לקנות מבין שניהם ? המגהוורקס נראית לי כמו מערכת הרבה יותר כדאית...

לא יותר כדאית אלה יותר טובה. כי היא לא כוללת מפענח משלה ולכן את תתצטרך להוסיף למחיר שלה גם כרטיס קול טוב.

אך הסט הזה בהחלט יותר עוצמתי בהספק שלו, 70 וואט לכל ערוץ + 150 וואט לסב.

• תגובות 46
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הכל תלוי למה אתה צריך את המערכת,

אם אתה רוצה לחבר אותם ליישומים אחרים (PS2, TV ועוד...) לך על הCreative Inspire 5700.

אם אתה צריך את המערכת נטו למחשבלך על הCreative MegaWorks THX 550,

לדעתי שני המערכות טובות (אולי בחינת הסואנד ה550 לוקחת).

נראה לי שהאופציה הכי טובה תהיה להוסיף 250 שקל בערך וללכת על ה-Z680 שהיא מערכת עוצמתית כמו המגווהוורקס (500 RMS)

וכנראה גם יותר איכותית ממנה בסאונד וגם יש לה מפענח AC3 , PROLOGIC וכל השטויות הללו בדיוק כמו ה-5700.

מה אתם חושבים ?

פורסם

נראה לי שהאופציה הכי טובה תהיה להוסיף 250 שקל בערך וללכת על ה-Z680 שהיא מערכת עוצמתית כמו המגווהוורקס (500 RMS)

וכנראה גם יותר איכותית ממנה בסאונד וגם יש לה מפענח AC3 , PROLOGIC וכל השטויות הללו בדיוק כמו ה-5700.

מה אתם חושבים ?

מסכנה נכונה בהחלט,

פשוט אין מה להוסיף.

פורסם

מה ההגיון פה?

אני יירים מחר טלפון למכסס ובאמת ישאל אותם פעם אחת ולתמיד על המכס על רמקולים בכלל

בנתים מה שנאי יכול להגיד ש2.1 נחשב רמקולי מחשב

אבל 5.1 למשל נחשב מערכת קולנוע ביתי לכל דבר לכן יש מכס

פורסם

אני כבר הרמתי צלצול אליהם. על רמקולים למחשב יש 70% מע"מ , מכס וכל שאר הדברים .

פורסם

על ציוד שמיוצר בארה"ב/קנדה/איחוד אירופי אין מכס אם אתם מסוגלים להפיק CO שיספק את המכס הישראלי. במקרה כזה תשלמו רק מע"מ ומס קניה.

פורסם

סבבה . אבל אולי תוכל להסביר לי איך אני בדיוק מפיק את ה-CO הזה ?

פורסם

לבד אתה לא יכול.

המשלחים יודעים לעשות את זה, ויעשו לך את זה תמורת תשלום.

פורסם

וכמה זה יעלה בערך ? מפני שאם זה יעלה הרבה כבר עדיף לשלם מכס וזהו.

פורסם

שו האדא CO?

מה זה?

פורסם

יש לי בבית Klipsch Promedia GMX D-5.1 ואני נהנה מכל רגע ...

תמהר למה יש להם מבצע .. אם אתה קונה עכשיו את זה אתה מקבל עוד סאבוופר !!! מאוד שווה !

הסאב בחיבור SWS

יש סאב ראשי שהכול מתחבר אליו וממנו יוצא חוט לסאב השני שהוא פשוט סאב וזהו.. בדד :)

פורסם

SWS זה לא שם של חיבור,חוץ מזה,ה-GMX היא מערכת נחותה יחסית ל-Promedia "אמיתית".

וה-DD של Klipsch,הם לא ויכוח,המערכת בה' הידיעה למחשב.

פורסם

יש לי בבית Klipsch Promedia GMX D-5.1 ואני נהנה מכל רגע ...

תמהר למה יש להם מבצע .. אם אתה קונה עכשיו את זה אתה מקבל עוד סאבוופר !!! מאוד שווה !

הסאב בחיבור SWS

יש סאב ראשי שהכול מתחבר אליו וממנו יוצא חוט לסאב השני שהוא פשוט סאב וזהו.. בדד :)

איזה מבצע ? ואיפה המבצע הזה ? ואיפה בכלל אפשר לקנות אותם לעזאזל ?

פורסם

אם אתה קונה אותם מהאתר של Klipsch או במספר חנויות נבחרות בעולם,אתה תקבל SWS אחד חינם,לא בארצנו.

פורסם

CO זה Certificate of Origin.

בכל מקרה, אני חושב שFedex גובים משהו כמו 50-60 דולר בשביל ה CO, אבל אם קרוב משפחה/חבר עובד בחברה שמייבאת דברים לארץ, אפשר להשתמש במשלח הרבה יותר זול תחת שם החברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים