עבור לתוכן

הרמקולים הטובים ביותר למחשב

Featured Replies

פורסם

עברתי 15 דפים בפורום ו ...התעלמות מוחלטת מסט הרמקולים הטוב ביותר שקיים (אבל לא נמצא בארץ, קניתי באיטליה), תקראו ותפנימו:

creative soundworks 550 THX. שאני ארשום שוב?

ביליתי שנה באיטליה, קראתי כל חודש שני מגזיני מחשבים מאנגליה ושניהם, כל אחד לחוד, קבעו חד משמעית שאלא הרמקולים הטובים בעולם למחשב. והמחיר? 330 יורו. לא יקר לכל הדעות.

• תגובות 46
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין ספק שהם רמקולים מצוינים,

אבל הכל בה בפרופורציה (330 יורו זה משהו כמו 1600 שקל) ב-1600 שקל אפשר לקחת את ה-Logitech Z-560 שאמנם הם 4.1 אבל הם הרבה יותר איכתיים ועוצמתיים.

"הרמקולים הטובים בעולם למחשב" איך הגעת יש רמקולים של חברה כמו Klipsch ProMedia 5.1 שהם הרבה יותר איכותיים מ-Creative SoundWork THX 550,

אולי הם הרמקולים שהכי משתלם לקנות אותם (גם זה לא נראה לי) אבל אין שום סיכוי שהם הרמקולים הכי טובים.

פורסם

הקליפס לוקחים אותם

אף פעם לא אהבתי את הקריאטיב

פורסם

אין ספק שהם רמקולים מצוינים,

אבל הכל בה בפרופורציה (330 יורו זה משהו כמו 1600 שקל) ב-1600 שקל אפשר לקחת את ה-Logitech Z-560 שאמנם הם 4.1 אבל הם הרבה יותר איכתיים ועוצמתיים.

"הרמקולים הטובים בעולם למחשב" איך הגעת יש רמקולים של חברה כמו Klipsch ProMedia 5.1 שהם הרבה יותר איכותיים מ-Creative SoundWork THX 550,

אולי הם הרמקולים שהכי משתלם לקנות אותם (גם זה לא נראה לי) אבל אין שום סיכוי שהם הרמקולים הכי טובים.

זנ יותר נכון משהו כמו 3390 שקל אם להוסיף מע"מ + מכס 70%

פורסם

זנ יותר נכון משהו כמו 3390 שקל אם להוסיף מע"מ + מכס 70%

אמרתי את זה במידה ואם הוא קנה אותם בחו"ל ולא שילם עליהם מע"מ + מכס (ממש לא נראה לי שהוא שילם את זה),

אחרי בירורים קטנים הם עולים בארץ משהו כמו 2500 ש"ח + - (לפי זה) והם ממש לא שווים את מחיר זה,

ה-Logitech Z-560 הרבה יותר איכתויים וטובים מהם וKlipsch אין בכלל מה להשוות.

פורסם

סתם לידע כללי כשהלכתי לקחת את הרמקולים מהחנות , הם הראו לי אי מייל מהיבואן אם המחיר של ה Z-680.

>:(:o ::) 650$ (לא יאומן פשוט!!!!)

פורסם

גנבה......

לא יאמן שבארץ הורידו את המס על מחשבים אבל כל הציוד הנלווה יש אחוז מאוד גבוהה של מס... פשוט לא יאומן..

פורסם

זה לא כזה לא יאומן :D,

זה עוד בידיוק 300 שקל יותר מהסט שלך (לפי הדולר היציג 4.3)

פורסם

אם הרמקולים הם רק 2.1 אז המכס הוא 18% בלבד (מע"מ)

פורסם

אם הרמקולים הם רק 2.1 אז המכס הוא 18% בלבד (מע"מ)

מה ההגיון פה?

פורסם

זה לא כזה לא יאומן :D,

זה עוד בידיוק 300 שקל יותר מהסט שלך (לפי הדולר היציג 4.3)

זה ממש לא מדוייק כשאני היתכוונתי לקנות אותם (Z-680) הם עלו 3100 שקל . שזה כבר ב 600 שקל יותר גבוה מהסט שלי.

ועכשיו אני כבר לא יודע כמה זה יצא , אבל המחיר עלה ב ~100 דולר.

(אני לא מסתכל על המחירים בפנדה.)

פורסם

סתם לידע כללי כשהלכתי לקחת את הרמקולים מהחנות , הם הראו לי אי מייל מהיבואן אם המחיר של ה Z-680.

>:(:o ::) 650$ (לא יאומן פשוט!!!!)

זה ציטוט שלך ושלא של אף אחד אחר,

חישוב קטן היה מגיע לך ש4.3*650=2795 (לא הבנתי מה הבעיה),

זה היה ידוע לי שמוחרים אותה בארץ ב3100 ש"ח (לפי PCH) אבל פשוט לפי הנתון שאתה נתת זה צריך לעלות 2800 ש"ח,

אז מי טועה פה אתה או אני >:(.

פורסם

זה ציטוט שלך ושלא של אף אחד אחר,

חישוב קטן היה מגיע לך ש4.3*650=2795 (לא הבנתי מה הבעיה),

זה היה ידוע לי שמוחרים אותה בארץ ב3100 ש"ח (לפי PCH) אבל פשוט לפי הנתון שאתה נתת זה צריך לעלות 2800 ש"ח,

אז מי טועה פה אתה או אני >:(.

אתה מחשבמחיר נקי לפי הדולר וזה יוצא לא הגיוני, צריך לבדוק את עניין חישוב המחירים. ;)

פורסם

הקריאטיב האלה (מגהוורקס) נראים כמו רמקולים טובים אבל אני בטוח שהם לא יכולים להשתוות ל-Z680 של לוג'יטק או מערכת הפרומדיה של קליפש...

ודקך אגב , אם כבר צריך להשוות את המגוורקס למשהו , אז צריך להשוות אותם ל-CREATIVE INSPIRE 5700 (שהמחיר שלהם הוא 2350 ש"ח בערך) . מה אתם חושבים ? מה עדיף לקנות מבין שניהם ? המגהוורקס נראית לי כמו מערכת הרבה יותר כדאית...

פורסם

הקריאטיב האלה (מגהוורקס) נראים כמו רמקולים טובים אבל אני בטוח שהם לא יכולים להשתוות ל-Z680 של לוג'יטק או מערכת הפרומדיה של קליפש...

ודקך אגב , אם כבר צריך להשוות את המגוורקס למשהו , אז צריך להשוות אותם ל-CREATIVE INSPIRE 5700 (שהמחיר שלהם הוא 2350 ש"ח בערך) . מה אתם חושבים ? מה עדיף לקנות מבין שניהם ? המגהוורקס נראית לי כמו מערכת הרבה יותר כדאית...

זה הכל תלוי למה אתה צריך את המערכת,

אם אתה רוצה לחבר אותם ליישומים אחרים (PS2, TV ועוד...) לך על הCreative Inspire 5700.

אם אתה צריך את המערכת נטו למחשבלך על הCreative MegaWorks THX 550,

לדעתי שני המערכות טובות (אולי בחינת הסואנד ה550 לוקחת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים