פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים יש לי שאלה מאוד רצינית ...יש לי אנטי וירוס + FIRE WALL הגנה בסיסית על המחשב אם אני גולש בנענע , וואלה , תפוז אני יכול לגלוש עוד 100 שנה בלי בעיותאבל כמו כולם גם אני חוטא לפעמים באתרי סקס ואין אנטי וירוס חוקי עם סיריאל שמסוגל להתמודד עם אתרים כאלה אני גולש באתרים האלה ובאותו יום המחשב שלי קורס אין פיתרון נורמלי נגד זה ?גם בהורדות באימיול המחשב נתקע לפעמים מוירוסים והאנטי וירוס לא עוזר לא קספרסקי ולא סימנטק ... עם רישיון הכול ...מה אנשים אחרים עושים ? איך מתמודדים עם זה ? אם בכלל אפשר ?יש לי גם תוכנות נגד רגולות חינמיות SEEK AND משהו וזה לא עוזר
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים דבר ראשון אני חושב שיש לך וירוס שמאט את המחשב (בגללל זה המחשב קורס כשאתה מוריד דברים...). תעשה ,scan ואם זה לא מצליח אני ממליץ על פורמט לא מלא, רק על הכונן שאתה מוריד אליו דברים. וכשאתה מוריד מאתרים כאלה ומהאימיול, עדיף שתעשה לקובץ scan...
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אני רואה סרטים כחולים מהאתר לא מוריד אותם SEX TUBE - FIRST TUBE SEX זה אתר יחסית נקי אבל כל פעם שאני שם המחשב שלי ניהיה איטי הדפדפן נדפק חבל על הזמןאין אנטי וירוס נורמלי בשוק ?קניתי NORTON 2009 לא עוזר ..
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים נראה שכבר יש לך וירוס במחשב תעשה סריקה מלאה של הכונן עם נורטון ואחר כך עם התוכנות האלו:http://www.emsisoft.com/en/software/free/http://www.spybot.com/index2.htmlhttp://www.malwarebytes.org/mbam.php בזמן הסריקה כבה את האנטי וירוס של נורטון כדי שלא יאט ויפריעה לסריקהלהבא שאתה גולש לאתר סקס תגלוש מחשבון משתמש מוגבל (יאני לא מנהל מערכת) וכל דבר שאתה מוריד תעשה סריקה לפחות עם שני אנטיוירוסים לדוגמה: norton ו - malwarebytesאתה יכול להשתמש גם ב - sandbox
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אין לי בעיה לשלם על אנטי וירוס אפילו יקר יותראין פיתרון של הגנה בתשלום שיהיה אפשר לגלוש בלי בעיות ?אין לי בעיה לשלם אפילו 1000 שקל רק שתהיה הגנה נורמלית
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים ההגנה הכי טובה זה ההיגיון הבריא שלך.נא לא לדרדר את הדיון לדברים שהם מעבר לשאלות על אבטחה.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אין אף תוכנה אנטי וירוס שיכולה לתת מענה מלא לכל האתרים ?הרי כל הוירוסים מוכרים אין משהו חדש מה עושים עסקים ?
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים שטם דבר איום לא מוכר עד הסוף ואיומים חדשים צצים על בסיס כמעט יומי לכן מה שחשוב זה ההגיון הבריא שלך בשימוש ולא תוכנת האבטחה שמותקנת לך במחשב.זה לא כל כך מסובך להישתמש בדפדפן לא עילג כמו IE, לא ללחוץ על כל באנר שקופץ לך ולהוריד תוכנות מאתרים מפוקפקים מבלי לסרוק אותן עם אנטיוירוס שיש לו מסד נתונים מעודכן.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר 80 אחוז מהאנשים גולשים באתרים כחולים אז כולם מפרמטים את המחשב כל שני וחמישי ?אז בשביל מה יש אנטי וירוס ליופי ?בשביל וואלה , נענע , תפוז אני יכול גם להיות עם AVG בחינם .בקיצור עשיתי טעות שקניתי את ה NAV2009 סתם ביזבוז כסף
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים ELDAN RENT A CAR, תקראה שוב את מה שכתבתי.כל "מומחי הפירמוטים" יכולים לא להגיב אם הם חייבים.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אם תוכנה של אנטי וירוס חלשה כמו אנטי וירוס חינמי אז מה הקטע ?חשבתי שתתנו לי פיתרון של תוכנה אם זה קטע של כסף אני מוכן לשלם אם אין פיתרון אז זה הזוי יש אינטרנט רק לחדשות , ספורט , ואתרי חומרה ? ואם מישהו מחפש נישה אחרת אי אפשר ?זה מבאס לי את התחת
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אלדן או שיש לך בעיית הבנה או שאתה פשוט מתעקש לא להבין את מה שכותבים שלך בכח.אין דבר כזה אנטיוירוס "חזק" או "חלש". אנטיוירוס קיים רק כדי לסרוק קבצים חשודים, כל שאר הפיצ'רים שדוחפים לך זה סתם כדי להראות שיש פיצ'רים.אם אתה לא מפעיל את השיקול שלך בזמן השימוש במחשב אף אנטיוירוס שגם יעלה לך מיליון דולר לא יעזור לך פה.זה כמו ללבוש שכפ"צ וקסדה ולקוות שלא תיפגע בשדה קרב בגלל זה.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אנטי וירוס אמור להגן על המחשב מוירוסים ( חדירה ) שהוא און לייןולפי מה שאתה רושם לא צריך בכלל אנטי וירוס רק FIRE WALL בסיסי של הXP וגלישה בוואלה , נענע , ותפוז אבל עם כל הכבוד לא בשביל זה יש לי מחשב
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אנטיוירוס אמור לתת לך כלים להגן על המחשב שלך ולא לעשות את העבודה בשבילך.וכל זה בלי קשר לשימושים שלך במחשב בכלל.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר בשביל אתרים ישראלים לא צריך אנטי וירוס סמוך עלי רק FIRE WALL היה לי מחשב עם חומת אש בלבד שעבד באתרים בטוחים למעלה מ 4 שנים .סתם עובדים ומשקרים אנשים בכל אופן תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.