עבור לתוכן

רעש בססססססססססססססססססססססס

Featured Replies

פורסם

המחשב מחובר למערכת שמשמשת לרמקולים.

כשאני מגביר את הווליוום במערכת אז אני שומע רעשים כאלה- בסססססססססססססססססססססססססססססס.

משהו יודע מה הבעיה ואיך ניפטרים ממנה?

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תחבר למשהו אחר (דיסקמן)

אם הרעש נעלם אז הכרטיס קול שלך בעייתי

פורסם

*cough* רמקולים זולים *cough*

פורסם

זה יכול להיות יציאה רועשת של הכרטיס, כבל שנשבר איפה שהוא, או אם יש לך חלונות XP וSB LIVE, אז מדובר במכאוב ידוע....

פורסם

כמה אפשרויות:

כרטיס זול- אני לא מאמין שזו הבעיה...

רמקולים זולים, יותר נכון וופר זול...

גם יכול להיות שיש לך משהוא שלא תפוס חזק לשהוא אחר(כמו דלתות של ארון לדוגמא..) והם רועדות..(כמו אצלי..)..

פורסם

זה יכול להיות יציאה רועשת של הכרטיס, כבל שנשבר איפה שהוא, או אם יש לך חלונות XP וSB LIVE, אז מדובר במכאוב ידוע....

הא ! הא ! הא ! אז זה לא היה בדימיון שלי שכרטיסי קול של קריאייטיב עובדים גרוע ב-XP !!

פורסם

מי אמר שזה היה בדמיון שלך?

יוצאים לדברים האלה כל הזמן עוד ועדו Patches, גם בWindows update וגם באתר של קריאטיב(זה פחות, מן הסתם...)

פורסם

מי אמר שזה היה בדמיון שלך?

יוצאים לדברים האלה כל הזמן עוד ועדו Patches, גם בWindows update וגם באתר של קריאטיב(זה פחות, מן הסתם...)

מכיוון שהמחשב שלי הוא גם הוידאו שלי וגם האודיו וגם ההום סינמה ואני לא מחזיק מערכת סטריאו בנוסף לזה, באמת שאין לי סבלנות שקריאייטיב שמשתינים על הלקוחות שלהם בקשת יואילו בטובם להוציא עידכון.

פורסם

אני מבין אותך.

פורסם

אם מישהו יקנה את ה-EXTIGY שלהם זה כבר יהיה סיפור אחר כי הוא יכול לפעול גם בלי קשר אל המחשב ובעצם בלי דרייברים .

פורסם

אם מישהו יקנה את ה-EXTIGY שלהם זה כבר יהיה סיפור אחר כי הוא יכול לפעול גם בלי קשר אל המחשב ובעצם בלי דרייברים .

ואז באה השאלה למה לא לקנות RECIVER משובח?

פורסם

כי אקסטיג'י עולה פחות מאלף ש"ח ורסיבר לפחות פי שלושה (אם לא יותר)

פורסם

נסה להשתיק את ה CDROM וכל שאר הכניסות (כולל המקרופון) בכרטיס הקול ב Play Control של חלונות.

פורסם
  • מחבר

תודה Rockford.

הפיתרון הוא להנמיך או להשתיק את המיקרפון.

זה אומר שעדיין הכרטיס או הרמקולים דפוקים?

פורסם

תודה Rockford.

הפיתרון הוא להנמיך או להשתיק את המיקרפון.

זה אומר שעדיין הכרטיס או הרמקולים דפוקים?

לא, פשוט יש לך מירקופון קצת רועש.

אני בכלל לא מבין למה אנשים צריכים לשמוע את המיקרופון בחלונות, כל מה שצריך שהוא יהיה ENABLED באפשרויות הקלטה, וצריך להשתיק אותו בPLAYBACK רק, כי אחרת מתחילים מכאובים כמו במערכת הגברה של בית ספר, של LOOP BACK, שיוצר שריקה מעצבנת, ואז שומעים את המנהלת המסריחה מנסה לדבר בכל צורם, שיש לה בכל מקרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים