עבור לתוכן

האם בכלל צ-ר-י-ך קירור לE8400? (חיפשתי, לא כתוב במקום אחר בפורום)

Featured Replies

פורסם

כל מי שעוזר לבנות מפרטי מחשב (תבורכו BTW ;D) שם במפרט קירור למעבד. עד כמה זה נחוץ? הקירור Stock כ"כ גרוע?

זה נועד לשמור על המעבד שקט? (=נוחות) קר? (=ביצועים)

אין לי שום כוונה לעשות OC'ing.

יהיה מעניין לשמוע מה אתם חושבים... :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה לא עושה OC, ואין לך דרישה לשקט קירור הסטוק יהיה מצויין בשבילך.

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני אישית עוזר לבנות מפרטים, ולמי שלא מבצע OC אני לא ממליץ על יותר מהסטוק.

אין סיבה לקחת יותר ממנו, כי הוא שקט מאוד (לפחות בדורות האחרונים) ומספק ביצועים שיחזיקו אפילו OC קטן.

פורסם
  • מחבר

תודה ;)

פורסם

אני מסכים לגמרי עם sapits1, אך יש לציין כי במקרים מסוימים- מחיר של מעבד Box בחנות מסוימת הוא דומה או גבוה ממחיר של מעבד עם קירור בנפרד.. ובמקרים כאלו אפשר לקחת קירור צד שלישי עם מעבד Tray/Bulk/OEM.

פורסם

משגע אותי שמחשב חדש שקניתי עם קירור סטוק ל8400

מגיע ל55 מעלות ללא מאמץ ובמאמץ [ של כולה פוטבול מנג'ר ] אחרי שעה הוא מגיע ל66 מעלות

פורסם

מועבר לפורום אוברקלוקינג וקירור

Gal1992y, אם יש לך בעיה כלשהי.. אתה מוזמן לפתוח דיון משלך.

פורסם
  • מחבר

Soz.. הפורום פה די מסועף... קשה להחליט איפה לשים דברים. :nixweiss:

פורסם

השאלה היא מה זה קירור הסטוק?

האם מדובר במעבד BOX כשאז בא אינטל עם חיבור 4 גידים? ואז הוא נשלט מהירות. למרות שלא שקט במיוחד.

או שבא TRAY ואז מקבלים איתו בדרך כלל מאורר פשוט שבדרך כלל לא מקרר משהו ועלול להיות רועש מאד.

לא מעט אנשים מחזיקים מעבדים למיניהם במיוחד מעבדי PENTIUM D רותחים, נמצאים במנוחה על 65 מעלות ובמאמץ מגיעים ל85 מעלות, עם קירורי אינטל דקיקים ומסכנים.

יהיה מצחיק לקנות מעבד ב300 שקל וקירור בעוד כ30% ויותר ממחיר המעבד, אבל למעבדים רציניים עם TDP גבוה, שווה להשקיע ולדאוג שהטמפרטורה תשאר נמוכה. ואגב, שקט מעולם לא הפריע לאף אחד כשמדובר במחשב.

פורסם

משגע אותי שמחשב חדש שקניתי עם קירור סטוק ל8400

מגיע ל55 מעלות ללא מאמץ ובמאמץ [ של כולה פוטבול מנג'ר ] אחרי שעה הוא מגיע ל66 מעלות

נראה לי טמפ' גבוהות מדי. תבדוק את ההתקנה של הקירור. המעבדים הללו קרירים מאוד גם ב OC ובטח בסטוק. טמפ' המאמץ צריכות להיות נמוכות יותר מהטמפ' שלך ללא מאמץ.

פורסם

פותח התרד..דעתי האישית היא שבגדול אין סיבה ליותר מהסטוק..אם הדרישות שלך הם לא שקט מקסימלי ויכולת קירור טובה מהרגיל..

אבל קח בחשבון שקירור סטוק עולה באזור ה30-50+- שקלים..לדעתי שווה להוסיף עוד 100+- שקלים ולקנות כבר פרייזר או כל קירור אחר..

שבלי שום ספק מציג ביצועים מעולים ביחס לקירור סטוק..

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני חושב שלמסקנה אני אשאר עם הסטוק... נראה לי מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים