עבור לתוכן

האם מומלץ Dell Latitude E4200?

Featured Replies

פורסם

התקבלתי לאוניברסיטת קולומביה וקיבלתי הצעה לקנות מחשב Dell Latitude E4200 במחיר $1800 כולל SSD 128GB.

המחיר נשמע לי טוב אבל אשמח לקבל תגובות וגם לדעת אם המחשב טוב וחזק כי יש לי גם עסק ואני צריך להריץ עליו מלא אפליקציות...

בתודה מראש

פורסם

יש לי נסיון לא רע בעבודה עם E4300 (אנ ימאמין שהוא לא שונה בהרבה)

מדובר על מכונת עבודה שדי נוחה ואמינה

דרך אגב - אני אישית גם מסתדר מצוין עם ה-EEE1000 של אסוס (מחשב שונה לגמרי)

הצרכים שלי אישית הם נמוכים

כל טוב ובהצלחה,

גבריאל

פורסם

לדעתי האופציות המתחרות יותר מומלצות (X200 Lenovo , HP 2530p) שכן הן מאפשרות לקבל מחשב Ultraportable עם מעבד שאינו ULV ועדיין לשמר את חיי הסוללה המעולים. היתרון של ה-E4200 מצד שני הוא שהוא קל יותר.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים ש LV חזק יותר, אבל הוא סובל מפחות זמן סוללה וחימום יתר.

בכל אופן לנובו או HP יעלו לי $3000++ אם אני רוצה SSD 120GB ופה יש לי את זה בערך בחצי מחיר, אלא אם כן אני מפספס משהו?

פורסם

זמן הסוללה של ה-X200 הוא מדהים (עם מעבד P) ועולה על זמן הסוללה של ה-E4200 ברוב הגדול של הביקורות. זמן הסוללה של ה-2530p לא נופל מזה של ה-E4200. לא שמעתי על שום בעיות חימום יתר בשני הדגמים הללו., ה-X200 אפילו קריר במיוחד. ה-2530p לא זמין עם SSD בגודל הזה אבל ה-X200 עם SSD של 128gb יעלה בסביבות 1900$ (לפני ההנחות שיש כרגע על מחשבי Thinkpad) אפילו ה-X200s (הקל קצת יותר ושמכיל מעבד LV) לא מגיע ל-3000$ עם דיסק כזה.

לדעתי במקרה הזה ה-X200 עדיף על ה-E4200 מכל בחינה מלבד המשקל, כאן זו שאלה של מה חשוב יותר - משקל או ביצועים (וההבדל בביצועים יהיה משמעותי בין מעבד ULV למעבד P)

אגב, לדעתי זה בזבוז כסף להוציא 700$ אקסטרא על ה-SSD ב-X200. אני הייתי מסתפקת בדיסק רגיל עם מעבד כזה וקונה את המחשב הזה בסביבות 1200$-1300$ במקום (או הולכת על ה-X200s היקר יותר) ההבדל ש-SSD יתן כאן בביצועים לא שווה כלכך הרבה כסף. לפחות בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים