פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר אם כבר יש למישהו 1600 שקל ל- Z-560 והוא צריך אותם למוזיקה).אבל לא רק מוסיקה ...אלא גם משחקים וסרטים.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים כן אבל הבחור רוצה גם סראונד בשביל המשחקים שלו.התפשרויות אחר כך גורמות לחרטות בדר"כ, או סראונד או סטריאו זה הדעה שלי.אין באמצע.וכן אם אתה לא שומע שירים שדורשים דיוק מירבי לפרטים הכי קטנים של המוזיקה ואינך אודיופיל אתה תסתדר מעולה עם הz560.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים סקורפ, ראיתי ששלחת לי הודעה לפרטית,לא יודע למה אני לא יכול לראות את ההודעות...(באגים בפורום ?!)בוא לאייסיקיו.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר אתה טוען שאני לא חיובי?! :cwm23: מה פתאום ? מה פתאום ? איך חשבת על זה בכלל ?! ודרך אגב , אודיופיל ... איך זה יכול להיות שלא כולם אודיופילים ?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר כי לא לכולם אותם אוזניים ואותם תחביבים וידע?צודק...איך לא חשבתי על זה...
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מה פתאום ? מה פתאום ? איך חשבת על זה בכלל ?! ודרך אגב , אודיופיל ... איך זה יכול להיות שלא כולם אודיופילים ? כי לא כולם שומעים מוזיקה כדי להינות ממנה ומוכנים להשקיע סכומים נכבדים כדי לקנות רמקולים ומגברים כמה שיותר טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.