פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים כל עשר שניות שומעים צליל של לחיצת עכבר אפילו שאני לא נוגע במחשב או בכלל דברים אחרים רציםשומעים אותו צליל בויסטה כאילו הקלקתי על איזה תיקייה ופתחתי אותהלמישהו יש מושג מה גורם לזה יש כל כך הרבה דברים יהיה קשה לאתר 20 דקות עכשיו חיפשתי על זה בגוגל מצאתי לא מעט שמתארים בדיוק אותו דבר אבל פתרון בכל אחד מהשרשורים האלו לא הופיע ! מטרידבול אותו הצליל שהויסטה משתמש בו שאתה לוחץ על תיקייה .....כל 10 שניות.......@#$@הופה נדמה לי שעליתי על משהוהתחלתי לסגור דברים שפועלים בשורת משימות הקטנה ליד השעוןאני חושב שזה היה האזהרה האדומה מוינדוס שמודיעה לי שאין לי אנטי וירוסלא בטוח סגרתי כמה דברים במקביל אבל עכשיו אין יותר ~43#@
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים זה צליל של ניווט אני מניח, סוג של "קליק" כזה.תתכיל לסגור תהליכים אצלך ותבודד את המקור.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר הופה תודה גברבר עשיתי בדיוק את זה והמקור הוא לא אחר ממיקרוסופט המעצבנת
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר שליליאני על corei7 920Asus gtx280oc6 gig 1600 corsair (לא יפסח על הזדמנות לכתוב את השורות האלו) בסוף נדמה לי זה היה משהו בפעולות ליד השעון באייקונים בשם MARVEL RAID או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.