עבור לתוכן

מפרט מחשב לחבר, זקוק לדעתכם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, זהו המפרט :

http://i44.tinypic.com/ifz7g8.png

המפרט הנ"ל אינו מהארץ, ולכן המחירים אינם רלוונטיים ממש, בעיקר אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית על המחשב.

המחשב בעיקר לשימוש יומ-יומי, סרטים ומשחקים.

כמו כן יחוברו למחשב 2 מסכי 24".

פורסם

1. כרטיס מסך לא מומלץ שלא שווה ת'מחיר, שיקח HD4850x2 1GBx2 עם קירור Twin Turbo של AC.. אמור לצאת פחות או יותר אותו מחיר אבל לתת ביצועים טובים יותר.

2. קח לוח אם EX58-DS4.. אמור לחסוך כמה פרוטות ולשמור על אותם ביצועים

3. הארדיסק רפטור לא נותן שיפור ביצועים מורגש במיוחד.. זה בזבוז כסף. שיקח 640GB של WD.. עדיף את דגם ה-WD6400AALS ואם אין אז את ה-AAKS.

4. ספק מיותר של 750W.. שיקח 650W, ה-TX של קורסייר הוא אופציה מעולה.

5. ה-900 לא מארז מוצלח במיוחד, עדיף לקחת את ה-P182.

6. קירור לא משהו למעבד, עדיף את קירור ה-ULTRA 120 EXTREME לסוקט 1366. שיוסיף לו 2 מאווררים של Nocuta במהירות של 1,300rpm. מאוד חזקים ושקטים.

פורסם
  • מחבר

1.העניין הוא שהמכיר שלהם אותו דבר כמעט, ואני מעדיף לתת לו כרטיס ליבה אחת וחזק מאשר 2 ליבות וחצי והמשחקים לא ייתמכו בו.. מקס' הוא יכול להחליף בעתיד לכרטיס אחר..

2. ואללה, תודה רבה. לא שמתי לב להבדלים :)

3. אמרתי לו, אבל HDD זה לא בעיה אצל האירופאים, הם שוחים ב TB's :) הוא מעדיף ת'ראפטור ככונן ראשי.

4. הספק לקחתי 750 כאופצייה בשבילו לעתיד. אולי ירצה לעשות SLI, או לא יודע מה הוא ירצה.

5." ה-900 לא מארז מוצלח במיוחד, עדיף לקחת את ה-P182." - תוכל בבקשה להסביר את ההבדל שעושה את ה 900 לא מוצלח ? מבחינת קירור שתיהם טובים זה בטוח

6. קירור לא משהו למעבד, עדיף את קירור ה-ULTRA 120 EXTREME לסוקט 1366. שיוסיף לו 2 מאווררים של Nocuta במהירות של 1,300rpm. מאוד חזקים ושקטים. - אם היה בחנות שהוא קונה ממנה הייתי שם, זה מה שרציתי לתת לו בהתחלה, אבל משום מה אין להם מבחר רב של קירורים למעבד של סוקט 1366.

פורסם

1. בסדר, אז שיחכה ל-GTX285.

2. שמח לעזור.

3. זה סתם בזבוז של כסף. הוא לא ירגיש בשום הבדל.. יהיה עדיף לו אם יקח 2 כוננים קטנים וישים אותם ב-RAID 0. השילוב זול בהפרש משמעותי למדי והביצועים זהים ואפילו לטובת ה-RAID 0. אפילו שאני עדיין בדעה שאף אחד מהם לא יתן לו שיפור שהוא ירגיש.

4. ה-650W הוא כבר אופציה לעתיד. המערכת הזו תצרוך 400W בלחץ לדעתי.

5. ה-P182 שקט בהרבה ומקורר טוב יותר.

6. אז שיקח קירור לסוקט 775 ויזמין מהאתר של ט'רמלרייט או CM מתאם לסוקט 1366.

פורסם
  • מחבר

1. הוא לא רוצה לחכות, הוא מזמין מחר..

3. אוקי אני אגיד לו את זה, תודה רבה.

4. יש להם מבצע שם, ה 750 במחיר של ה650 WATT, אז למה לא :)

5. אוקי, אני אבדוק את זה יותר לעומק, תודה

6. נראה לי כדאי לו לקחת OEM ופשוט להזמין קירור מחנות אחרת, בטוח יש להם

פורסם

1. אז שיקח HD4870x2 וזהו..

2. בסדר.

3. בסדר.

4. בסדר.

5. כן, זה הגיוני. קירור הסטוק גם ככה לא גרוע כמ והקודמים וניתן לייצב את המעבד על 3.4GHZ איתו.

פורסם
  • מחבר

לדעתי HD4870x2 לא משהו , אין תמיכה בדרייברים עדכניים, המון משחקים לא תומכים בדו-ליבות והוא גם לא צריך כרטיס כ"כ חזק, הוא לא מתכוון להריץ משחקים ברזולוציות הכי גבוהות על MAX..

אבל בכל אופן, תודה רבה על העזרה שלך והבעת הדעה :)

עוד מישהו תגובות/הערות ?

פורסם

אני מציע שלמרות דעתך עדיין תציע לו את ה-HD4870x2.. אם הוא כבר הולך על כרטיס HIGH-END, שילך על אחד טוב באמת.

פורסם
  • מחבר

המחירים באנגליה מטורפים ל HD4870X2.. לא משתלם בכלל בכלל.. קרוב ל 400 פאונד ויותר

פורסם

טוב.. אני מניח שאין ברירה ושיקח כבר את ה-GTX280.

אני ממליץ על הדגם הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150328

שיוציא עוד קצת מיץ מהכרטיס עם OC (לא צריך להחליף את הקירור), אפשר ומומלץ.

פורסם
  • מחבר

משום מה XFX GTX 280 מאוד יקרים באנגליה.. הכרטיס הזה עולה מעל 420 פאונד..

פורסם

הם תמיד יקרים יותר. זו חברת ה-PREMIUM לכרטיסי NVIDIA ובקרוב גם ATI.

אם החבר שלך לא מוכן להתפשר (חסכנו לו כבר כסף על לוח האם) שיקח את של EVGA.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות (OC/שקט/גיימינג) בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

מפרט מבוזבז, מיותר עם תמורה עלובה לכסף.

פורסם
  • מחבר

לא ביקשתי שייבנו לי מפרט, אמרתי שכסף לא רלוונטי, זה מחשב מחו"ל. רציתי רק את דעתכם.

וציינתי שהמחשב למשחקים, סרטים ושימוש יום-יומי, לא צריך שום OC וכד'.

הבן אדם פשוט רוצה מחשב מהדור החדש שיוכל להנות ממנו לכמה שנים הבאות.

למה המפרט מבוזבז ? אם תוכל לציין נקודות ספציפיות

פורסם

ה-i7 וכרטיס המסך הלא משתלם זה בזבוז כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים