פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה ?שיפעיל משחקים על רזולוצויה הכי גבוהה עם הגדרות הכי גבוהות? או פחות?יש לי מסך 17אינץ' עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024למשל בקרייסיס 2 אני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה anti analysing x16ואת כל השאר על הרמה הכי גבוההוכמובן שזה לא ממש הולךאז הנמכתי את כל ההגדרות על רמת GAMER (רמה 2) ועשיתי בלי אנטי אנלייסינג והמשחק רץ טובהשאלה אם ככה זה אמור להיות או שזה רק אצלינתתי את קרייסיס כדוגמא כי לפי מה שהבנתי זה אחד המשחקים הכי תובעניים מבחינת גרפיקה
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים לא משחקים עם AAX16 במשחק עדכניים (רק במשחקים בני שנתיים+ וגם לא בכולם).ברזולוציה הזאת אתה יכול להפעיל את המשחק על ENTHUSIAST, תבדוק כמה AA אתה יכול לשים אבל אני מניח שלא יותר מ - 2 אחרת המשחק יקרטע.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר שמתי את כל ההגדרות על מה שאמרת וה AA X 2והמשחק רץ מצויין בחושך...באור סבבה עד שאני נתקל בהאמרים למינהם או במשין גאנס ואז נהייה טיפה תקיעותאפשרי לשחק אבל בגיימר הכל רץ חלק ומצויין תמידגם הסתכלתי פהhttp://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-260-oc-896-mb-review/13והבנתי שזה לא רק אצלימישהו עם כרטיס מסך כזה או אחר הצליח להריץ את המשחק בצורה חלקה על ההגדרות הכי טובות?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים קרייסיס משחק בעייתי מאוד עם מנוע ממש ממש כבד, אין כרטיס כיום שמריץ אותו חלק על AAX16.תנסה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל בלי AA בכלל, אם עדיין רואים קווים עגולים מספיק אין סיבה שתשים AA, אבל קח בחשבון שגם בGAMER הגרפיקה לא נופלת בהרבה מENTHUSIAST
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים לא הכל כרטיס המסךגם המעבד משחק תפקידסביר להניח שאם היה לך מעבד יותר טוב המשחק היה פחות מקרטע
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר 3 ליבות לא מספיקות בשביל המשחק הזה ?נשמע לי מוזר...(עד כמה שהבנתי מספר גדול יותר של ליבות לא כל כך משחק תפקיד במשחקים ,תקן אותי אם אני טועה)ושחקתי בהגדרות שההוא שעשה ביקורת לכרטיס עשה רמה גיימר עם 2X AAוהמשחק רץ פצצה וחלק ואין תקיעותוגם בלי AA המשחק נראה פצצה אבל סתם רציתי לדעת אם ישבעיה מסויימת שהיא רק אצליאו שזה פשוט המנוע הגרפי של המשחקוזה שעשה את הביקורת לכרטיס כתב"We could opt for enthusiast mode, but really .. that mode is not yet ready for today's graphics cards"כנראה שהוא יודע משהו לא ?בכל אופן שילבתי בסוף בין שתי הרמות עם AA X 2 וזה רץ סבבה לגמרי..
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים קרייסיס הראשון רץ אצלי על HIGH בלי פילטרים(עיוור שכמוני, אני לא מבחין בהבדלים, אולי אני לא מנסה מספיק) די טוב, בין 30 ל-40 FPS אבל לי זה נראה כאילו המשחק זורם חלק, את ההרחבה של המשחק טרם ניסיתי.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר הכרטיס שיש לך הוא oc עם ה216 שיידרים או הרגיל עם ה192?אוקיי בסוף החלטתי להריץ את משחק על הכי גבוה בלי AA בכלל והוא רץ חלק בלי תקיעה אחתנכנסתי בכוונה להאמרים ועשיתי הרבה פיצוצים כדי לראות אם יש עומס ולא...הוא רץ מצוייןשיחקתי גם גיטיאיי והכל רץ שם יפה מאוד גם..למנהלים...אם נראה שהדיון הוא כבר יותר על משחקים אני מצטערפשוט שני המשחקים הנ"ל הם די מדד לביצועי הכרטיס וחשבתי שיש לי בעיהמסתבר שלא..תודה לכולם ולילה טוב!
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים זו בדיוק הנקודה , אם הוא לא מנצל טוב ריבוי ליבות אז הכל נופל על ליבה בודדת.כלומר אתה יכול לראות ניצול מעבד של 33% בלבד (אחת ב-100% והשאר נחות) והוא יקרטע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.