עבור לתוכן

אשמח לקבל המלצה למסך מחשב ללא הגבלת מחיר

Featured Replies

פורסם

רוב הישומים שלי הינם אינטרנט וורד,יושבת שעות מול המחשב, מחפשת חדות בפונטים בעיקר באינטרנט גודל מסך 20 אינץ

תודה רבה על תשומת הלב

גילי

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704710

מעבר ל-LG L2000CP יש מסכי 20" איכותיים יותר יקרים, אבל לדרישות שלך מיותר לרכשם.

פורסם
  • מחבר

האם ישנם עוד אופציות שכדאי לבדוק??

פורסם

את עוסקת בעיבוד תמונה או נחוץ לך לקבל רכזת USB במסך בגודל הזה? במידה שכן ה-HP LP2065 בעל רכזת USB ושליטה בבהירות באמצעות המנורות, מה שיותר אידיאלי לעריכת תמונות. עתה הוא ירד במחירו מ-2200 ל-1800, ובמצב כזה קל יותר לצדד בתוספת הכספית אליו לעומת ה-LG.

פורסם
  • מחבר

לא לא עיבוד תמונה

כרגע יש לי מסך SAMSUNG syncmaster 172 t ( נקנה לפניי 4 שנים בקרוב ל 4000 ש"ח) , ואני מעוניינת לשדרג למסך גדול יותר , שלא יעווט אתרים כמו YNET אבל שיראה חד מאוד , קניתי מסך של בנקיו 22 HD והחזרתי אותו לחנות אחריי כמה שעות מעוות לגמריי והמסך בוהק ומעייף את העיניים

אז USB HUB זה סתם פינוק ודיי טפל העיקר זה התמונה שלא תעייף והטקסט יהיה חד

תודה לכל העוזרים וחג שמח [br]פורסם בתאריך: 25.12.2008 בשעה 18:05:33

ועוד משהו .....אם אפשר שהמסך יהיה סקסי ולא משעמם ומרובע כמו הדוגמאות שהעלתם ( רק אם יש לא חובה)

תודה

גילי[br]פורסם בתאריך: 25.12.2008 בשעה 18:07:53

התלהבתי גם מNEC PRO XG2 אבל אין אותו ליבואן במלאי.............אובדת עצות
פורסם

מסכים רחבים לא מעוותים אתרי אינטרנט, כשמריצים אותם ברזולוציה הטבעית שלהם (שהיא המקסימלית), אבל כשהם מתבססים על פאנלי TN, תמיד יש להם בעיה של איכות תמונה טובה לעומת מסך איכותי כמו ה-Samsung 172T שיש לך , המבוסס על פאנל VA, ולכן נותן זוויות צפייה יותר רחבות. מסך רחב איכותי משתלם לעלותו הוא ה-Phlips 240PW9EB, שיש בו פאנל H-IPS ומחירו מתחיל מכ-2900 ש"ח. 24" נותן יתרון, כשאת עובדת במסמך וורד במקביל למסמך אחר או דף אינטרנט בפריסת חלונות אנכית.

ה-HP LP2065 הוא מסך מצויין עם ביקורות נלהבות ב-Prad וב-svethardware.cz. מסכי 20" יפים יותר מבחינת עיצוב יש למשל ל-Dell: ה-2007FP. אני חושב שכשיש ממילא פאנל איכותי, זה מיותר לבזבז כסף נוסף בגלל טריקים עיצוביים. הזמינות שלו באחרונה הפכה לבעייתית. אם גם העיצוב תופס שיקול חשוב לך, צאי למסע חיפוש בחנויות מקוונות שמציעות למכירה 2007FP ותבדקי איתן - אולי תצליחי למצוא חנות שטוענת שיש לה אותו במלאי או מסוגלת להתחייב לספקו בתוך פרק זמן המניח את דעתך.

פורסם
  • מחבר

הדל 2007 נראה מעולה ולפי זאפ נראה שישנו במלאי בחנויות , האם זה שהוא קצת מיושן אמור להשפיע האם אין דגם חדש שהחליף אותו בעל אותם תשבוחות???

פורסם

גם בחנויות שמפרסמות בזאפ צריך לבדוק מולן האם המוצר קיים במלאי, כי חלקן צריכות להזמין את המוצר המבוקש מספקים וסוכנים.

ה-2007FP הוא מסך ותיק, אך כיום הוא עדיין מתעלה בכל פרמטר אל מול מסכי TN בגדלים שונים ואפילו יציג צבעים יותר מציאותיים מאשר מסכי 24" גדולים ויקרים ממנו. משך הוותק שלו בשוק לא צריך להשפיע על ההחלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

אם אני יעלה ל22 אינץ האם ישנם אלטרנטיבות מעניינות?

פורסם

יש אלטרנטיבות כאלו, אם כי במחירם הנוכחי לשימושי טקסט בלבד הם לא משתלמים, בגלל שלגובה את מקבלת 1050 פיקסלים ואילו בשלושת ה-20" שהמלצתי עליהם יש 1200 פיקסלים (ו-1600 במצב Pivot), כך שכל גלילת מסך שלמה ב-20" תראה לך יותר שורות של טקסט.

הבדל חשוב הוא גודל נקודה 0.255mm לעומת 0.282mm, וזה אומר שהטקסט נראה הרבה פחות מפוקסל ב-20".

בכל זאת ב-22" אלה תכני HD יותר מהנים - ופה הם מתחילים לתת את התמורה, אם משום מה לא רוצים את ה-Philips 240PW9EB או Dell 2408WFP.

Eizo S2231WE/WH

HP LP2275W

ה-HP זול יותר מהאיזו, ולעומת זאת באיזו מקבלים 5 שנים אחריות. מסכים של איזו באופן כללי מתוכננים להפגין אמינות גבוהה לאורך חייהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים