פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים יש כל כך הרבה כסף שנזרק על סתם שמזמן יכלו להשתמש בו בכדי לבנות מיגונים.אופן השימוש בכסף הוא מטומטם אלא מה.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים תלמד חשבון. העלות של הפח הגדול היתה הרבה יותר גבוהה ממיליון ש"ח, יש עוד הוצאות מעבר לפרס... עלות - 1 מיליון שח' ( כמובן שהתוכנית הכניסה 55 מיליון - אבל רק בשביל הדרמטיזציה ... ) אבל מי אני לעומת הנקניק שרק יודע לנקנק בשכל וחושב שהו חכם כי הוא יענו ציני - פחחח - ציני עאלק ולכול אוהבי שמפריעות להם התגובות שלי - יש פה אחד שיש לו ציטוט בחתימה :," אם כולם חושבים אותו דבר , כניראה שהרבה חשיבה לא נעשת שם " זה פחות או יותר מה אני חושב על כך .אתם אוהבים את התגובות שלי מפני שאני לא חושב כמוכם - אבל כמו שכבר אמרתי - אני לוקח את זה בתור מחמאה - באמת . אז :-* אותכם באמת .
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים היא גם לא מיליון ומאה חמישים שח' והיא גם לא שיבעים ושתיים שח' וגם לא עוד הרבה מיספרים :
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים נמעס גם נמעס, אבל אל תדאג כמו שאמרו עוד מעט הם יוחלפו בכוכבי הישרדות 2....כל הז'אנר הזה מאוד מצליח מסיבה אחת, מציצנות, זה נותן לאנשים "להציץ" לחיים של אנשים אחרים, ומי לא אוהב להציץ???אני מאוד מסכים עם עכביש שהוא אומר אופיום להמונים...
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אההה,כולם אוהבים להציץ וביחוד אלו שאין להם חיים או אלו שרוצים לברוח מהחיים שיש להם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.