פורסם 2003 ביולי 822 שנים המינידיסקים מיועדים לחסוך מקום ומשקל לאנשים שצריכים להסתובב איתם.בקשר להקלטה אתה צודק אבל אל תשכח שאפשר לשנות בכל מינידיסק את האיכות מטובה מאוד ומעט דקות השמעה ועד גרועה מאוד והרבה זמן השמעה לכל דיסק.לפני 10 שנים הם נוצרו כדי להוות חיסכון במשקל ומקום כתחליף לדיסקים רגילים.אבל הטכנולוגיות של MDLP(ATRAC3) וNetMD פותחו רק לאחרונה בשל התחרות עם נגני MP3 HDD/CD/SSLP4 ד"א מתאים רק לדיבור לפי דעתי וLP2 גם לא מי יודע מה.אין תחליף לSP (ATRAC נורמלי)
פורסם 2003 ביולי 822 שנים LP4 ד"א מתאים רק לדיבור לפי דעתי וLP2 גם לא מי יודע מה.אין תחליף לSP (ATRAC נורמלי)הLP4 מתאים לכל מוזיקה והLP2 פשוט מצויין. אין הבדל באיכות כמעט לעומת הקלטה רגילה SP
פורסם 2003 ביולי 922 שנים לפני 10 שנים הם נוצרו כדי להוות חיסכון במשקל ומקום כתחליף לדיסקים רגילים. אבל הטכנולוגיות של MDLP(ATRAC3) וNetMD פותחו רק לאחרונה בשל התחרות עם נגני MP3 HDD/CD/SS According to Mr. Ohga, "The success and benefits of CD and analog compact cassette led to a new need -- a need based on satisfaction with CD's wonderful sound, durability and quick random access, and a need based on the portability, recordability and shock resistance of the analog cassette. It is a need for Mini Disc." לקוח מההודעה לעיתונות של המינידיסק.(לקוח מעותק של ההודעה מהאתר minidisc.org) 10 שנים? וואו לא ידעתי שחזרנו אחורה בזמן.. המינידיסק הוצג לעולם ב-91' , מה שאומר שהפורמט נוצר במהלך ולפני שנה זו.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים אם אתה מעוניין... אני כרגע שוקל למכור את המינידיסק שלי : Sony MZ-N1 NETMD. קניתי אותו לפני כשנה וחצי. הכנתי הרבה דיסקים והיה מגניב, אך בקושי השתמשתי בו לשמיעת מוזיקה כי אני פשוט לא מסתובב הרבה ברחוב ושומע מוזיקה. בכל מקרה, אם אתה רציני ובא לך.. שלח תגובה ונחשוב על מחיר (מיותר לציין כי הוא במצב מצוין ואין עליו אף לא שריטה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.