עבור לתוכן

אפשר המלצה למיני-דיסק?

Featured Replies

פורסם

אני צריך מיני-דיסק נייק קטן עם LP4 ושלט ובעל חיי סוללה ארכים ואיכות צליל טובה וחיבור למחשב להורדת השירים והכי חשוב לא יקר מדי

המיני-דיסק ילך לאמא שלי ועד עכשיו היה לה ווקמן ונמאס מהבחר הקטן לכן היא שולית את אבא שלי הטיסה הבאה שלו(תאריך לא ידוע מיקום לא ידוע) לקנות לה בדיוטי פרי מיני-דיסק אז אם אפשר המלצה לאחד שעונה על רוב/כל הקרטריונים.

תודה מראש ;D

פורסם

Sony MZ-N707.

NetMD, LPMD, 56 hrs. operation, street price 1300 NIS .

and btw LP4 and high quality counter each other.

פורסם

אין לי הצעה למינידיסק, רק הערה קטנה.

אם כבר טסים - אז תקנה בחו"ל...

המחירים בדיוטי-פרי בארץ לא הכי נמוכים, וגם זה סתם איזה קטע שאנשים תפסו שיותר זול בדיוטיפרי.. :P ::)

;)

פורסם

מסכים לחלוטין עם התגובה מעליי

בחו"ל הרבה יותר זול מאשר בדיוטי פרי, ובמיוחד בארה"ב יש שפע דגמים במחירים מצויינים

תגיד לי אולי מה התקציב שלך ואני יוכל לעזור לך יותר.

פורסם

היא צריכה להקליט עם מיקרופון? היא צריכה line-out?

תקציב??

צריכים עוד מידע...

פורסם

תעשו טובה זאת אמא שלו לא איזה גאון הקלטות...

הMZR707 הוא מעולה...

ובדיוטי פרי אולי יקר ב40-50 דולאר יותר אבל אז אתה מקבל ביטוח והוראות בעברית למי שצריץ...

פורסם

לדעתי יותר שווה לקנות נגן CD של MP 3 יותר שירים פחות כסף הכל בהתאם לשימוש

פורסם

מסכים איתך.לי יש נגן mp3 ל סוני ואני מאוד מרוצה ממנו ואני לא חושב שיש צורך ביותר משני דיסקים כדי לקחת את המוזיקה שלך לכל מקום.

פורסם

תשווה את הגודל של המיני דיסק ושל הנגן CD MP3 , וגם את הזמן נגינה.

המיני דיסק טוב בשני המקרים.

פורסם

ש

פורסם

ה-bitrate של MP3 יכול להגיע ל-320 KBPS.

פורסם

למרות שהמינידיסקים מעולים למוזיקה, הם מיועדים יותר לאנשים שצריכים אפשרויות הקלטה, וגם כן אנשים שמעדיפים איכות על כמות...

פורסם

למרות שהמינידיסקים מעולים למוזיקה, הם מיועדים יותר לאנשים שצריכים אפשרויות הקלטה, וגם כן אנשים שמעדיפים איכות על כמות...

המינידיסקים מיועדים לחסוך מקום ומשקל לאנשים שצריכים להסתובב איתם.

בקשר להקלטה אתה צודק אבל אל תשכח שאפשר לשנות בכל מינידיסק את האיכות מטובה מאוד ומעט דקות השמעה ועד גרועה מאוד והרבה זמן השמעה לכל דיסק.

פורסם

ה-bitrate של MP3 יכול להגיע ל-320 KBPS.

אתה צודק במאת האחוזים שכחתי להזכיר את העובדה הזאת

פורסם

Mz - N707.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים