פורסם 2003 ביולי 422 שנים אני צריך מיני-דיסק נייק קטן עם LP4 ושלט ובעל חיי סוללה ארכים ואיכות צליל טובה וחיבור למחשב להורדת השירים והכי חשוב לא יקר מדיהמיני-דיסק ילך לאמא שלי ועד עכשיו היה לה ווקמן ונמאס מהבחר הקטן לכן היא שולית את אבא שלי הטיסה הבאה שלו(תאריך לא ידוע מיקום לא ידוע) לקנות לה בדיוטי פרי מיני-דיסק אז אם אפשר המלצה לאחד שעונה על רוב/כל הקרטריונים.תודה מראש ;D
פורסם 2003 ביולי 422 שנים Sony MZ-N707.NetMD, LPMD, 56 hrs. operation, street price 1300 NIS .and btw LP4 and high quality counter each other.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אין לי הצעה למינידיסק, רק הערה קטנה. אם כבר טסים - אז תקנה בחו"ל... המחירים בדיוטי-פרי בארץ לא הכי נמוכים, וגם זה סתם איזה קטע שאנשים תפסו שיותר זול בדיוטיפרי.. :
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מסכים לחלוטין עם התגובה מעלייבחו"ל הרבה יותר זול מאשר בדיוטי פרי, ובמיוחד בארה"ב יש שפע דגמים במחירים מצוייניםתגיד לי אולי מה התקציב שלך ואני יוכל לעזור לך יותר.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים תעשו טובה זאת אמא שלו לא איזה גאון הקלטות...הMZR707 הוא מעולה...ובדיוטי פרי אולי יקר ב40-50 דולאר יותר אבל אז אתה מקבל ביטוח והוראות בעברית למי שצריץ...
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מסכים איתך.לי יש נגן mp3 ל סוני ואני מאוד מרוצה ממנו ואני לא חושב שיש צורך ביותר משני דיסקים כדי לקחת את המוזיקה שלך לכל מקום.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים תשווה את הגודל של המיני דיסק ושל הנגן CD MP3 , וגם את הזמן נגינה.המיני דיסק טוב בשני המקרים.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים למרות שהמינידיסקים מעולים למוזיקה, הם מיועדים יותר לאנשים שצריכים אפשרויות הקלטה, וגם כן אנשים שמעדיפים איכות על כמות...
פורסם 2003 ביולי 622 שנים למרות שהמינידיסקים מעולים למוזיקה, הם מיועדים יותר לאנשים שצריכים אפשרויות הקלטה, וגם כן אנשים שמעדיפים איכות על כמות...המינידיסקים מיועדים לחסוך מקום ומשקל לאנשים שצריכים להסתובב איתם.בקשר להקלטה אתה צודק אבל אל תשכח שאפשר לשנות בכל מינידיסק את האיכות מטובה מאוד ומעט דקות השמעה ועד גרועה מאוד והרבה זמן השמעה לכל דיסק.
פורסם 2003 ביולי 722 שנים ה-bitrate של MP3 יכול להגיע ל-320 KBPS.אתה צודק במאת האחוזים שכחתי להזכיר את העובדה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.