פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר הרעיון הוא שעוד כמה ימים חג המולד ויהיו המון מבצעים והנחות בחנויות בלונדון...הדגם של ה80 ג'יגה אמור לעלות בכללי 1700 ש"ח בערך בלונדון? אבל אילו מודלים של ה80 ג'יגה יש? אני מניח שיש כמה עם הבדלים דיי משמעותיים [גרפיקה ופונקציות לדוגמת חיבור לאינטרנט] אז איזה הכי עדיף מבחינת התמורה למחיר? [כלומר, משהו טוב אבל לא ההכי יקר.. אף אחד אצלנו לא גיימר אלא זה ישמש מידי וכשחברים יבואו]תודה מראש ובאמת תודה על העזרה!
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אין היום סוגים שונים של 80 גיגה הדגם הנוסף היחיד שיש זה 120 גיגה שלא משתלם יש הבדלים באזורים לדברים שלא קשורים במשחקים של הPS3 עצמו שזה ההגנה האזורית לבלו רי \DVD\PS1-PS2 אבל גם ככה הדגמים היום לא תומכים בPS2
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אני ממליץ לך על ה-xbox 360, הגרפיקה שם מדהימה... זה בערך כמו pls3 אבל קצת יותר טוב... יש גם מוזיקה סרטים הכל כבל אינטרנט... אם אתה קונה xbox וצריך עזרה תיפנה אלי.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אבל אילו מודלים של ה80 ג'יגה יש? אני מניח שיש כמה עם הבדלים דיי משמעותיים [גרפיקה ופונקציות לדוגמת חיבור לאינטרנט] אז איזה הכי עדיף מבחינת התמורה למחיר? [כלומר, משהו טוב אבל לא ההכי יקר.. אף אחד אצלנו לא גיימר אלא זה ישמש מידי וכשחברים יבואו]אני לא מצויי במחירים בלונדון, אבל ההבדלים היחידים בין הקונסולות היום (PS3) זה הנפח של הHDD, וזה משהו שאתה יכול לקנות לבד ולהחליף ככהשגם פה אתה לא ממש מוגבל. אין הבדלים בחומרה הפנימית...
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר אין כאלה ללא הבלו ריי? [הבנתי שזה משנה את המחיר], אופציה לאינטרנט, או גרסאות של אזורים וסוגים של צ'יפים?אגב, הסוני עדיף מהאקסבוקס? עזבו גרפיקה זה לא כזה קריטי..
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים אין ללא בלו ריי - כל המשחקים מגיעים על בלו ריי.אין ללא אינטרנט (אלחוטי וחוטי מובנה בכל הקונסולות.גרסאות לאיזורים שונות רק בסרטיי בלו ריי וDVDואין צ'יפים ואין שום פריצה.עדיף? קצת לפה , קצת לשם , עניין של העדפה.ליביו
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים תכלס ההבדל היחידי שראיתי עד היום היה הקורא כרטיסי זיכרון למיניהם שבשלי למשל לא קיים, זה נחמד אבל לא ממש הכרחי...
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אני לא חושב שסוני מיצרים היום PS3 אם תמיכה בPS2 היו שמועות על אמולטור שיצא בעתיד אבל לפי השמועות זה ישמש לקנית משחקי PS2 מהPSN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.