עבור לתוכן

איזו קונסולת משחקים לקנות?

Featured Replies

פורסם

אמא שלי ראתה שאיזו תוכנית טלוויזיה מישהו שמשחק טניס במחשב עם מחבט טניס.

למרות הפצרות לא לקנות, היא החליטה שהיא קונה קונסולת משחקים.

יום ראשון היא טסה ללונדון ושם היא תקנה את הקונסולה. העניין הוא שעדיין אני לא סגור על איזו ובאילו קונסולות קיימות האפשרויות של לשחק גולף\טניס וכדומה בצורה שהסברתי.

הקונסולה תתחבר למסך 50' בסלון ועדיף שתהיה לה אפשרות לשחק גם משחקים באינטרנט [אני אישית שונא לשחק עם בוטים אלא נגד אנשים עם רציונל משלהם :) ]

אשמח אם תעזרו לי להנחות אותה איזו קונסולה לקנות, עם איזו חומרה ואילו תוספות לקנות [הגיטרה הזאת חובה.. שמעתי זה אחלה משחק :) ולפי מה שהבנתי יש מצלמה או משהו כזה שמזהה תנועות]

תודה מראש וחג שמח =]

פורסם

אמא שלך רוצה WII.

כדאי לך לקרא עליה קצת.

ליביו

פורסם

אתה מדבר על הWii .

לשלט יש accelerometer שיודע להבחין בתנועה ובאיזה מצב הוא נמצא חוץ מזה יש לו מצלמת IR שעוקבת אחרי מיקום הsensor bar ששמים מעל או מתחת לטלויזיה וככה הוא יודע איפה אתה מצביע על המסך . אין כלכך הרבה משחקי רשת .

בשביל לחבר למסך הזה כדאי כבל component ואם אני מנחש נכון זה פלזמה אז יש איזה שומר מסך בקונסולה כדי להגן עליו. יש כמה מדריכים ברשת. אני בדיוק הולך היום למפגש אירוע בגני התערוכה שקשור לvgames ואני יודע שמישהו כנראה יביא גם wii fit ומשחקים שמשתמשים ביכולת שלו. יש כמה מדרכים ברשת בקשר לwii אחד בnintendo.vgames.co.il והשני בgcisrael.net איפהשהוא בפורום. אני מאמין שגם בgamer.co.il יש להם מדריך בפורום שלהם אבל אני לא גולש שם בכלל אולי רק לפורום אסטרטגיה.

פורסם

זה הWii כמו שכבר אמרו לך, אבל רק שתבין זה לא קונסולה כמו X360/PS3 עם גרפיקה ומשחקים כמו קריסיס, call of duty או grand theft auto אלה יותר סטייל מריו גלקסי או סוניק X וגרפיקה נמוכה, אם אתה לא בעניין אני מציע לך לשקול לפני קנייה.

פורסם
  • מחבר

אין בSP3 את הפונקציות האלה? לא נראה לי ששווה כ"כ להשקיע על הווי הזה

דיברתי איתה והיא אמרה שמה שהיא ראתה בטלוויזיה זו הייתה כתבה על הסוני פלייסטיישן [אבל קחו את זה בערבון מוגבל חחחח]

ואכן מדובר בפלאזמה.

פורסם

אין בSP3 את הפונקציות האלה? לא נראה לי ששווה כ"כ להשקיע על הווי הזה

דיברתי איתה והיא אמרה שמה שהיא ראתה בטלוויזיה זו הייתה כתבה על הסוני פלייסטיישן [אבל קחו את זה בערבון מוגבל חחחח]

ואכן מדובר בפלאזמה.

אז היא מתבלבלת,

כי הקונסולה שהיא מדברת עליה זה הווי

הוא היחידי שאפשר לשחק בו כמו שאמא שלך ראתה

פורסם
  • מחבר

אמממ אוקי... אתם ממליצים עליו?

בעקרון קראתי באינטרנט ביקורות גרועות על הקונסולה הזו למרות שלא מדובר פה בחבורה של גיימרים [בעבר הייתי מכור לקונטר על עקרון של אינפוזיה אבל הפעם אני מאמין שזה לא ייקרה]. חוץ מזה, שמעתי שהמון שוברים את הטלוויזיות בטעות בכלל שהשלט של הווי עף להם - זה נכון? אם כן אז ממש, אבל ממש עדיף לא לקחת את זה... לכו תדעו יבואו חברים ויעוף למישהו. עכשיו לכו תבקשו מחבר 30 אלף חחח

פורסם

בעקרון קראתי באינטרנט ביקורות גרועות על הקונסולה הזו למרות שלא מדובר פה בחבורה של גיימרים [בעבר הייתי מכור לקונטר על עקרון של אינפוזיה אבל הפעם אני מאמין שזה לא ייקרה]. חוץ מזה, שמעתי שהמון שוברים את הטלוויזיות בטעות בכלל שהשלט של הווי עף להם - זה נכון? אם כן אז ממש, אבל ממש עדיף לא לקחת את זה... לכו תדעו יבואו חברים ויעוף למישהו. עכשיו לכו תבקשו מחבר 30 אלף חחח

קודם כל לגבי הקטע של השבירת טלוויזיות,

כן, קרו מקרים

אבל בשביל זה יש לשלט רצועה שמתחברת ליד ושומרת שהוא לא יעוף

וגם היום משווקים את כל השלטים עם מעיל סיליקון ששומר עליו ועל החפצים בסביבה

אני ממליץ על הקונסולה,

יש לי אותה כבר כמעט חצי שנה ואני נהנה ממנה.

פורסם

תראה יש לי את הקונסולה מעל שנה ואני חורש אליה הרבה

היום לדוגמה שיחקתי שעות במשחק בשם פיקמין 2 בWII ולצידו שיחקתי שעות בGTA4 למחשב

פעם בזה ופעם בזה

וזה בדיוק העניין בWII הוא נותן לך משחקים שאין בPS3\360\PC זה לא רק השליטה זה גם המשחקים

נכון שלא כל האנשים אוהבים את הקונסולה וזה עניין של טעם אבל אם אתה קונה לאימא אז בכלל לך על הWII

אם אתה רוצה קונסולה לעצמך קודם כל תגיד איזה משחקים אתה אוהב

בעניין היעוף משהו יש רצועה לשלט ככה שרק מטומטם יעשה נזק בזה

ובכלל השלט קולט גם תנועות קלות לא חייבים לאמוד כמו בפרסומות

זה הWii כמו שכבר אמרו לך, אבל רק שתבין זה לא קונסולה כמו X360/PS3 עם גרפיקה ומשחקים כמו קריסיס, call of duty או grand theft auto אלה יותר סטייל מריו גלקסי או סוניק X וגרפיקה נמוכה, אם אתה לא בעניין אני מציע לך לשקול לפני קנייה.

גרפיקה נמוכה נכון אבל אני לא מסכים אם האמרה שזה בעיקר מאריו וסוניק

נכון הם קימים בWII ומאריו אולי יותר מדי אבל גם COD5 יצא לWII והרבה משחקים אחרים

אני לא ממליץ על הקונסולה למשחקים כאלו אבל בכל זאת יש מספיק

וחוץ מפלטפורמות ודברים אחרים יש גם יריות מסילה מה שכימאת לא קיים בדור הזה בקונסולות אחרות

משחק כמו RE-UC הוא מאוד טוב לדעתי

פורסם
  • מחבר

בסוף החלטנו ללכת על SP3

מה צריך להיות בו? מה להגיד לה שתמסור למוכר בחנות? [הכוונה למעבד וכדומה] אני לא צריך הרבה מקום בארד דיסק כי לא נשחק ביותר מידי משחקים.

אילו תוספות גם לקחת? - המצלמה הזו והגיטר פרו הזה חשובים אבל איזה דגם.

לא צריך את ההכי יקר אבל שיהיה משהו טוב [אם כבר קונים אז למה לא להשקיע?]

תודה מראש.

פורסם

קודם כל זה PS3 ובעניין הדגמים תיקנה 80 גיגה אלו הדגמים החדישים ביותר ולפי מה שהבנתי לוקחים פחות חשמל

את ה40 גיגה לא מיצרים כבר כמה חודשים טובים אז אל תקנה אותם

המחיר בחול של ה40 ו80 גיגה רשמית אותו מחיר אבל בארץ חנויות יכולות לנסות למכור את ה80 ביותר יקר

פורסם

ה80GB עולה 299GBP, ויש חבילות עם משחקים כמו 80GB + GTA:IV ב309GBP וכו'.

ה40GB רישמית כבר לא נימכר אבל חנויות שנתקעו עם מלאי מוכרות ב270-280GBP, מה שלא משתלם.

פורסם

זה יהיה לא חכם לקנות בפאונדים, עדיף בדולרים...

פורסם

מה לעשות שבלונדון משתמשים בפאונדים.. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים