עבור לתוכן

ביקורת קצרצרה על Mirror's Edge.

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את ה 360 החדש שלי ואיתו את Mirror's Edge.

אני פשוט מלא התלהבות, מכול המשחקים החדשים שהיו לי וממש רציתי לשחק בהם בחרתי בו (יש לי עוד 2 משחקים - DEAD SPACE וגירס 2 - שנמצאים עדיין בניילונים).

עדיין לא סיימתי אותו , אני לא קרוב לאמצע המשחק אפילו (סיימתי סך הכול פרק 3 - מתוך 8 או 9) אבל אני חייב לציין שהמשחק אדיר ברמות מטורפות.

לרגע נעזוב את הקונספט ונרד לגראפיקה:

הכול מדהים , רואים שהשקיעו בעיצוב כסף לא קטן , אתה נכנס לאווירה תוך שניה ומפחד לקחת קפיצה לא נכון.

מוזיקה: גם כן המשחק לא נופל והמוזיקה מפציצה ומתאימה למשחק (שיחקתי לפני זה FAR CRY 2 בזמן ששמעתי את CITY OF EVIL של A7X וישר כיביתי ברגע שנכנסתי למשחק , פשוט מדהים).

השלבים: השלבים יחסית נחמדים , בכול אחד יש קטע מאתגר , אני משחק על NORMAL (צריך לעבור את המשחק כדי לשחק על HARD אם אני לא טועה) ויש מקומות שממש מאתגרים אותי. איכשהו היוצרים בנו את השלבים בצורה גראפית כזאת ש98% מהפעמים שיש לך אפשרות לאן לרוץ אתה תרוץ לנכונה ובכלל הכפתור שאמור לעזור לך למצוא את הדרך לא נלחץ הרבה (רק כשממש אין לך מושג לאן ללכת ואתה ממש לחוץ כי יורים עליך).

הכי חשוב , שליטה: שליטה ממש טובה , לכול אלה שמחפשים פה קומבואים - אין יותר מדי לדעתי או שלפחות לא צריך אותם. כמובן שמה שמציק זה שהסטיק של השליטה תמיד קדימה (אין פה הפתעות פשוט לפעמים זה לא ממש נוח).

בסך הכול אני פשוט נשאב לאווירה ויש קטעים שאתה ממש צועק , נלחץ לוקח נשימות ממש עמוקות או בקיצור מגיב לדברים במשחק (כן בחמש בבוקר אתה מנסה לא להוציא צלילים כדי לא להעיר אף אחד ועדיין אתה מוציא). יש דברים שהם טיפה מיותרים כמו למשל מזוודות שצריך למצוא (בכול שלב יש שלוש) אבל לדעתי זה סתם כדי שאנשים ינסו להתעמק עוד יותר בסביבה ולמצוא את המזוודה המסומנת. חוץ מזה אני לא מבין את כול האתרים שמתלוננים על המשחק, גם אם הוא יגמר עכשיו אני אגיד לכם שזה אחד המשחקים הטובים, אני מסכים שהקרבות לא ממש משהו ומעצבנים אותי אבל חוץ מזה המשחק ממש טוב.

ציון בסולם דלתא:

94

באמת שממש מאוחר אבל אני ממש רוצה לחזור לשחק , גם אם אין יותר עלילה יש מירוצי זמן לעשות שהם גם כיפים.

שווה 400 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים