פורסם 2003 ביולי 422 שנים אמרו לחבר שלי שהוא יכול לעשות OC למעבד ולזיכרונות באמצעות תוכנה (יש לו לוח של ג'יגה בייט) ולא דרך הביוסיכול להיות דבר כזה?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים ניתן. ביחד עם לוחות ג'יגה בייט מגיעה תוכנה הנקראת EasyTune (יש גם באתר שלהם) דרכה ניתן לעשות אוברקלוק. התוכנה הזאת פחות מומלצת כי אפשר לשלוט איתה בכל הפרמטרים כמו יחס מעבד והזכרון
פורסם 2003 ביולי 422 שנים ניתן. ביחד עם לוחות ג'יגה בייט מגיעה תוכנה הנקראת EasyTune (יש גם באתר שלהם) דרכה ניתן לעשות אוברקלוק. התוכנה הזאת פחות מומלצת כי אפשר לשלוט איתה בכל הפרמטרים כמו יחס מעבד והזכרוןאתה יכול אולי להסביר לי למה התוכנה פשוט מומלצת? ???תודה.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אתה יכול אולי להסביר לי למה התוכנה פחוט מומלצת? ???תודה.דבר ראשון: פחוט, OMFG!!!דבר שני: הוא הסביר, עדיף להשתמש בBIOS מאשר בתוכנה כי יש הרבה מאפיינים שאתה לא יכול לשחק איתם דרך התוכנה.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים גם לי יש שאלה על התוכנהיש לי את הלוח של ג'יגבייט עם התוכנהושאני עושה אוברקלוק דרך הלוח הראשיהתוכנה רואה עדיין שיש לי אותה מהירות מעבדואותו באס והכלכאילו לא עושה אוברקלוקוכן.. אני עושה SAVE AND EXITובבוט כתוב לי באס יותר מהיר ומעבד יותר מהיר..מישהו יודע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.