פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים יש לי אתר שאני צריך להוריד ממנו קבצים שסיומם ב ZIP הבעיה שלא ניתן מאתר זה לגרור את הזיפ לFLASHGET הוא לא מוריד את זה אלא אפשרי רק מהאתר ללחוץ באקספלורר ואז ניפתח חלון הורדה יש תוכנה שכן יכולה להסתדר עם זה ?תודה .
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר אתר של איפה שאני עובד (צריך ססמא ויוזר) כל הקבצי מידע שם מקווצים ב ZIP אבל ניתן רק להוריד אותם מהדפדפן ע"י לחיצה על הורדה -טוען ונותן לך רגיל חלון של פתח או הורד אתם לא מכירים את זה ? לא כל לינק אפשר פשוט לגרור לFLASHGET אבל בטוח יש תוכנה ששם זה כן יוריד ....?
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מבלי להבין איך מורכב אותו שרת אי אפשר ממש לתת פה תגובה.יכול להיות שצריך reference מסויים או להזין פרטי ש"מ וסיסמא במנהל הורדות כדי להוריד את הקבצים...
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר לא נתקלת אף פעם במצב שיכולת להוריד רק מהדפדפן ? למרות שהיית גורר את הלינק הישיר לתוכנת הורדה ? ולמרות שהלינק הישיר זה הקובץ עצמו כמו http://www.**********.exe ?
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים אם אמרת שדרושים ס"מ וסיסמא סביר להניח שאלו לא פרטים שיהיו אוטומאטית במנהל הורדות לכן יהיה צורך, כמו שכתבתי, להגדיר אותם לפני תחילת הורדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.