פורסם 2003 ביולי 422 שנים ואי אני נזכר בימים שהייתי נוב לגמרי וכל הנושאים שלי נשמעו כאלה לא קשורים....טוב בכל אופן.מה עוזר לי הסימון הזה? כלומר על מה הוא מצביע?קשור לעוצמה המאקסימאלית של הרמקולים (ווליום)?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים נדמה לי שזה הווליום הכי גבוה שהרמקול יכול לעבוד בו לפני שהצליל מתעוות...(נדמהלי!)
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר זה ברור לי....אבל מה הערך הזה אומר?? מה ההבדל בין 30 ל80? מה זה נותן בעצם<?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אהממ....אם אני זוכר טוב זה ההספק שהוא צורך מהמגבר בשביל להוציא את הצלילים, אין יחס לינארי בין הוואט לדציבל אבל בדר"כ יותר וואט יותר עוצמה.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים זה ההספק המקסימאלי שאפשר לתת לאותו רמקול\ הספק מקסימלי שמגבר יכול לתתולא, זה לא יחס לינאריזה יחס של שורש או ריבוע או משהו כזה....PMPO=זבלזה משהו כמו המקסימום הספק התיאורטי של הרמקול....מספר גדול בלי משמעות שחברות אוהבות אותו משום מה...
פורסם 2003 ביולי 422 שנים כיום כבר לא מודדים רמקולים לפי PMPO... רמקולים גנרים הם בערך 180W PMPO...W RMS זה כמו שאמרו מידה להספק המקסימאלי של הרמקולים.דוגמא:במערכת INSPIRE 6.1 של קיאיטיב:22W RMS לסאב וופר.12W RMS לרמקול הקידמי8W RMS לכל רמקול אחר.אני מקווה שזה נותן לך פרופורציה.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר פרופורציה יחסיתצ למה?מה ההבדל בין נגיד סטליט של 5 לבין אחד של 8? ובין סאב של 15 או 25?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לי יש שאלה : נגיד במסיבה כמה RMS בערך יש ? ומהם הגבולות של ה-RMS שבהם כבר כואב לשמוע ?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לא RMS! ד-צ-י-ב-ל.747 לפני נחיתה עושה 140 דציבל (המווןןן), הופעת רוק (כמו של G&R) זה בסביבות ה90 אם אני לא טועה....70 זה מאוד מאוד רע כבר לאוזניים.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אוקיי הבנתי ...רק עוד משהו ...הדציבל הזה יכול להשפיע פחות על האוזניים ככל שאתה נמצא רחוק יותר מהרקולים או מקור הסאונד , כן ?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים די הגיוני, לא ? תעמוד מול רמקול שפועל בפול ווליום = כאב ראש רציני ונזק לאוזניים בסופו של דבר, תתרחק מהרמקול שפועל בפול ווליום = פחות כאב ראש רציני וגם פחות נזק לאוזניים בסופו של דבר
פורסם 2003 ביולי 522 שנים כן.אגב טעיתי, הנה טבלה מדוייקת יותר:30 DB- לחישות, ספרייה40 DB- סלון, מקרר50 DB- תנועה קלילה, משרד שקט60 DB- מכונת תפירה, מזגן ממרחק בינוני70 DB- שואב אבק, מייבש שיער, מסעדה רועשת80 DB- תנועה עירונית בינונית, שעור מעורר ממרחק קרובמכאן, חשיפה ממושכת לרעש ברמה הזאת גורמת נזק לאוזניים 90 DB- רכבת תחתית, אופנוע, מכסחת דשא100 DB- משאית זבל, מסור חשמלי, מקדחה חזקה120 DB- מופע רוק ישירות מול הרמקולים, רעם140 DB- יריית אקדח, מטוס נוסעים 180 DB- משטח שיגור טיליםנלקח מאיזה דרעק של סוני על בטיחות אוזניים ותורגם לעברית על ידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.