עבור לתוכן

לא מצליחה לצרוב קובץ AVI לדיסק DVD R, אבל לדיסק CD_R כן מצליח. מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לצרוב קובץ AVI לדיסק DVD R אבל אני מקבלת הודעה שיש בעיה בקובץ. בWINDOWS הדיסק שבכונן מופיע עם 0 בתים, ופנויים גם 0 בתים. את אותו קובץ ניסיתי להעתיק לCD_R והצלחתי. אני עובדת עם XP ועם צורב SAMSUNG S223. האם תוכלו להסביר לי מה לעשות? תודה

פורסם
  • מחבר

ניסתי שתי אפשרויות:1. שימוש בפונקצית "העתק לתקליטור או להתקן". הקובץ מופיע ברשימה להעתקה, ובעת לחיצה על העתק, מופיעה ההודעה: "ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. הקובץ פגום או שהנגן אינו תומך בתבנית שאתה מנסה להפעיל".הודעה זו מופיעה ללא קשר לסוג הדיסק שבכונן.(פעולות מקדימות: המרתי את הקובץ לפורמט DVD באמצעות תוכנת CCC, ויש לי גם FFDSHOW

2. העתקה בCOPY- PASTE מהספריה לספרית הכונן. מתקבלת הודעה: "WINDOWS זיהה בעיה בעת נסיון להעתיק קובץ זה.איזו פעולה ברצונך שWINDOWS יבצע- נסה שנית או ביטול "(מבוי סתום). ניסיתי 3דיסקים שונים (של חברת silver line אם זה מעיד על איכותם).האם הבעיה בתוכנת הצריבה? איך אני מזהה איזו תוכנה יש לי?

עדכון: ניסתי לקרוא סרט DVD (תקין) ולהלן פרטי התקלה:

להפעלת דיסקים של DVD, עליך לוודא שמותקנים במחשב כונן DVD-ROM ותוכנה או חומרה של מפענח DVD. אם לא מותקן במחשב שלך מפענח DVD תואם, פקודות, אפשרויות ופקדים הקשורים ל- DVD אינם מוצגים בנגן ואין באפשרותך להפעיל דיסקי DVD. כברירת מחדל, Windows אינו כולל מפענח DVD. לקבלת מידע נוסף אודות מפענחי DVD, עיין בעזרה של Windows.

הפעלת DVD זמינה רק בגירסאות נבחרות של Windows.

מזהה שגיאה = 0xC00D116A, מזהה תנאי = 0x00000000

מה לעשות? מדובר במחשב חדש לגמרי, וכפי שרואים גם במשתמשת כזו

פורסם

למה לא להישתמש תוכנת צריבה נורמלית לצריבת דיסק DATA והיסתבך כל כך?

יש לך בסטיקי המלצות לתוכנות שהן גם חינמיות.

פורסם
  • מחבר

האם יש פעולות שצריך לעשות לפני התקנת תוכנת צריבה חדשה (על מנת שלא להתנגש עם הקיימת)?

פורסם

האם יש פעולות שצריך לעשות לפני התקנת תוכנת צריבה חדשה (על מנת שלא להתנגש עם הקיימת)?

לא! פשוט תתקיני אחת מהן וצירבי להנאתך...

פורסם
  • מחבר

תודה וחג חנוכה שמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים