פורסם 2003 ביולי 422 שנים למה לקנות מאוורר/סינק חדש ?הוא לא מספיק לך?הכרטיס מתחמם יותר מידי?אתה מתכנן אובר קלוק?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אממ.. אתה יכול לאלתר גוף קירור של P3 סוקט 370 ותרכיב אותו על הראדון.כי הגופי הקירור המצויים היום לכרטיסי מסך לא יתנו לך הפרש ניכר בביצועי הקירור..
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר וחוץ מזה...איך אני מוריד את ההיט סינק הקים?הוא מודבק לכרטיס או משהו כזה...
פורסם 2003 ביולי 622 שנים לא מודבקרק תפוס עם push pin כאלהכן גם אני מתקלתי בבעיה.מה לעשות עם הPush האלה? כלומר אני דוחף אותם, ואז מה? ???
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אתה לוחץ על התופסנים שלהם והם יוצאים וכתוצאה מכך הגוף קירור שמורכב עליו יוצא.ואז אתה יכול להתקין עליו גוף קירור אחר.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אני שאלתי את אותה השאלה, ואף אחד לא ענה לי!!!לי יש כרטיס GIGABYTE R9000pro IIואני רוצה להחליף לפחות את המאוורר שבא איתו, אבל אני רוצה שזה ייראה יפה.סיבה להחלפה: מאוורר פצפון שעושה הרבה רעש!!ואגב, אצלי הHS כן מודבק לGPU!!הוצאתי את הפלסטיקים האלו בצד שמחזיקים אותו אבל הHS גם מודבק.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אני שאלתי את אותה השאלה, ואף אחד לא ענה לי!!!לי יש כרטיס GIGABYTE R9000pro IIואני רוצה להחליף לפחות את המאוורר שבא איתו, אבל אני רוצה שזה ייראה יפה.סיבה להחלפה: מאוורר פצפון שעושה הרבה רעש!!ואגב, אצלי הHS כן מודבק לGPU!!הוצאתי את הפלסטיקים האלו בצד שמחזיקים אותו אבל הHS גם מודבק.תשאיר את הhs וכמו שנאמר מיליון פעם תבריג לו מאוורר ישן של הפנטיומים הראשונים או של 486הם קטנים ולכן מתאימין והם שקטים להחריד ומקררים בצורה מעולה :>כמובן אין לי מושג לגבי טיב הקירור עם כרטיסים מומהרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.