עבור לתוכן

מעוניין להוריד פרופיל, איך התהליך הולך?

Featured Replies

פורסם

:S. אבל יש איזה עניין עם ההלכה, לא ?

אם אני אמות [חס ושלום, רק תיאוריה] לא יהיה מי שיגיד על אמא שלי קדיש , :cool2:[br]פורסם בתאריך: 25.12.2008 בשעה 00:51:14

בתור אחד שעשה צבא בלי להתחמק ועדין עושה מילואים, כל מה שאני רוצה זה שאנשים (כמוך) יפסיקו לחפש דרכים "לדפוק את המערכת". הרי לא את "המערכת" אתה דופק, אלא מישהו ספציפי שימלא את מקומך. נכון שיש תפקידים לא סימפטיים במיוחד, ואני מבין את הרצון להשפיע על השיבוץ - אני רק לא מבין למה זה חייב להיות ברמייה ובשקרים.

מה קשור, יש כאלה בלי לעשות כלום, יכולים לרוץ בכיף 5 ק"מ. אחרים, אחרי שנה של אימונים בקושי ירוצו ק"מ אחד.

• תגובות 53
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד לא הולך להחזיק אותו בתפקיד שהוא פיזית לא מסוגל למלא.

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שעשה צבא בלי להתחמק ועדין עושה מילואים, כל מה שאני רוצה זה שאנשים (כמוך) יפסיקו לחפש דרכים "לדפוק את המערכת". הרי לא את "המערכת" אתה דופק, אלא מישהו ספציפי שימלא את מקומך. נכון שיש תפקידים לא סימפטיים במיוחד, ואני מבין את הרצון להשפיע על השיבוץ - אני רק לא מבין למה זה חייב להיות ברמייה ובשקרים.

אף אחד כאן לא מחפש דרכים "לדפוק את המערכת".

אם אני חושב שנתנו לי פרופיל לא מתאים ואני רוצה לערער עליו, זה לא אומר שאני הולך "לדפוק את המערכת" או לרמות אף אחד. ולא, אני לא הולך לספר שקרים ולא הולך לרמות אף אחד.

שאלתי שאלה פשוטה, ואני מצפה לתשובה ממישהו רציני ולא מישהו כמוך. למרות שזה היה די צפוי שיקפצו כמה כאלו שמתנגדים לדברים האלו.

ועכשיו, אני רוצה להודות לכל האנשים הרציניים שענו לי. תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

תראה בתור אחד שלא מזמן היה בגדנ"ע ,עבר חודש :)

אז אם בגדנ"ע היה לך קשה קודם כל זה לא אומר כלום כי לאף אחד לא קל שם אבל זה רחוק מקרבי,אני אישית למרות כל הקושי והחרא מסביב נהנתי מכל רגע ורגע ובסופו נשארתי עם חוויה טוב מאוד תראה לך לקב"ן לוועדת רפאה או מה שזה לא יהיה ונסה לחפור על כל בעיה שהיתה לך (עם אישור רפואי או כל דבר אחר).

אם זה לא הולך ... לך לשם אולי תכיר אנשים אולי זה יתן לך מוטיבציה (לי הגדנ"ע נתנה מוטיבציה) ופתאום תכנס לכושר שיא ויהיה לך את כל החשק שבעולם אם לא תמיד אפשר להכשל...

פורסם

ז"א שכל מי שלוקה בנפשו הוא שקרן?

למה יש במדינה הזאת כ"כ הרבה אנשים שמאמינים שיש איזה מישהו שם למעלה שצופה

על כל אחד ואחד, בודק מה הוא עושה(בעיקר על הדיאטה שלו והרגלי הדלקת האש) ומעניש בהתאם?

אבל מתקשים להאמין לדיאגנוזה של פסיכיאטר?

אין ספק שכל הכבוד לך על התרומה שלך למדינה, אבל זה לא אומר שאנשים שבורים נפשית/פיזית

יילכו לצבא(גילוי נאות, שיררתי שירות מלא ביחידה עורפית בגלל בעיות בריאותיות פיזיות).

פורסם

אני לא הולך לספר שקרים ולא הולך לרמות אף אחד.

כל הכבוד אם זו דעתך. לצערי, חלק נכבד מההצעות שהועלו בתגובות בהחלט כוללות שקרים ורמייה (ע"ע התחזות לפסיכי).

אני גם תוהה למה בדיוק אתה מתכוון ב"מישהו כמוני". אולי מישהו שעוד דוגל באחריות קולקטיבית במקום בתרבות ה"פטור"? שוב, הכוונה לא אליך אישית, אלא להלך הרוח הכללי בדיון הזה.

אגב, כשמישהו בא לפורום הזה ושואל איך צורבים משחקים גם הוא מצפה לתשובה פשוטה ממישהו "רציני" שיעזור ולא ממישהו כמו המוד שבא וסוגר לו את ההודעה על תוכן לא חוקי (ושלא תחשוב שאין כאן בת'רד הזה הצעות חוקיות אפילו פחות).

פורסם

אם אתה באמת באמת באמת בטוח ב100% שאתה לא מסוגל לקרבי - תבקש תור לקב"ן ותפרט לו על הסיבות ללמה אתה לא מסוגל להיות קרבי

מחזק מאד. אתה לא תאמין כמה קב"נים הם מלאכים מושיעים ברגע שאתה כן איתם.

פורסם

מצטער על הבוטות,

אבל פותח הת'רד,

כנראה שבקצב הזה תשאר 0 כל חייך.

פורסם

הגדנ"ע זה בדיחה, אפילו לחברה הכי סוסים אצלנו היה קשה, לא כי זה קשה פיזית כי זה מנטלית. לי היה ממש קל, הגעתי לגדנ"ע הזו אחרי חצי שנה של

השבתה מפציעה+שבוע וחצי של כושר לפני, אבל אני בן אדם שלא איכפת לו מכלום תזרקו אותי על 300 שכיבות שמיכה ולא תשמעו ממני ציוץ, על זה

שזה קשה (תשמעו ממני הרבה תלונות שיש לקחת אותם בערבון מוגבל (שכלית) מאוד). תאמין לי אני מכיר הרבה חברה שהיה קשה להם מבחינת כושר

ולא היו חברה רציניים והיום הם בעורב צנחנים וכו', והם בסדר, כי הצבא לא יזרוק בן אדם שלא מסוגל פיזית (בשביל זה יש פרופיל) להתמודד עם כושר,

לתוך עזה.

פורסם

סליחה שאני נידחף אבל אין ברצוני לפתוח תארד ניפרד על זה (וכבר שאלו פה שאלה בסגנון) יש לי אחות צעירה ואני עוד שנתיים מגייס אז ההורים שלי נגד הרצון שלי ללכת לקרבי, האם דעתם תחשב?

ועוד שאלה- ליחידות עילית (סיירת מטכ"ל, יהלום, שייטת 13) מקבלים רק יהודים צברים? אני נוצרי בדת אך מוצאי יהודי (לא נולדתי ) אז מה הסיכוי שאני אתקבל אם אני אעמוד בקרטריונים?... תודה מראש לעונים.

פורסם

אין לי מושג מקצועי, אבל לפי ההגיון ולפי ההתנהלות הכללית במדינה זו, אני לא חושב שמוצאך יכשיל אותך.

פורסם

בצבא הדת זאת לא בעיה . תוכל להיות סיני מצידם רק תהייה בעל תעודת זהות כחולה (הערבים זה קצת בעייתי כי כי רוב הלחימה אם לא כולה היא עם המחבלים ולצבא יש אינטרס של למנוע ניגוד אינטרסים )

פורסם

גם ערבי מוסלמי יכול לשרת ביחידות עלית בצבא היו לזה כמה וכמה תקדימים שפורסמו בחדשות

פורסם

ועוד שאלה קטנה- אני עם משקפיים אבל מספרים קטנים יחסית (-0.4 -0.7 ) אני לא יודע איך קוראים לזה אבל הראייה שלי יכולה עוד להשתפר. אבא שלי שירת בספזנז ברוסייה, הוא היה צלף טווח בינוני וקיבלו אותו ליחידה למרות העובדה שהוא לבש משקפיים (והיה לו -2 בכל עין) יש מצב בארץ עוצמים עין על כך? ובשביל ידע לעתיד אם לא יצא לי להתקבל ליחידת עילית, איזה יחידה קרבית עדיפה? (מבחינת יחס סיכון/עומס).

אגב לא עניתם לי על השאלה אם הדעה של ההורים שלי תשפיע על מיוני ליחידה קרבית (שוב אני לא בן יחיד, ההורים שלי נגד..)

פורסם

אאל"ט המספר הזה מוגדר כנמוך ולא משמעותי, ואם אין לך בעיות נוספות הוא לא אמור למנוע ממך כלום, אבל חכה לזימונים. לחיל הים הוא בטוח לא ימנע ממך להגיע, סביר שגם לטייס ואולי אפילו יום סיירות.

להורים שלך אין שום השפעה על השיבוץ בהנחה ואתה לא בן יחיד/בן למשפחה שכולה (חס וחלילה) או כל תנאי אחר שבהם ההורים צריכים לחתום כדי שתהיה קרבי.

איפה הכי טוב? כל אחד יגיד לך אחרת. תכלס, לכל מקום יש את היתרונות והחסרונות שלו. אם אתה רוצה מינימום סיכון, אולי נ"מ. מצד שני, הגיוני שבמלחמה הם הראשונים שיותקפו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים