עבור לתוכן

מעוניין להוריד פרופיל, איך התהליך הולך?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם זה יעזור, אני מוכן לנסות.

וזה לא שחברים אמרו לי שאני לא מסוגל לעמוד בזה ואני מאמין להם בעיניים עצומות.

אני באמת חושב שאני לא מתאים לתפקיד קרבי.

באסה, הכל בחיים קשה. לא יודע מי מילא לך את הראש בשטויות, אבל זה שטויות.

כן הכל בחיים קשה, אבל כל עוד יש לי דרך להקל טיפה על החיים שלי, למה שאני לא אעשה את זה?

כמו שאתה רואה, אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי, אני פשוט מעוניין להגיע לתפקיד שאני יותר מתאים אליו.

• תגובות 53
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה כרגע ממויין למשהו?

פורסם

תוכל להרחיב קצת יותר?

לימודי הנדסאי כלומר דיפלומה לפני צבא . אתה לומד שנתיים נוספות לפני הצבא ואתה מקבל תפקיד לא קרבי . כגון הנדסאי אלקטרוניקה רוב הסיכוי תהיה במודיעין / קשר / חיל האויר . אבל תצתרך להודיע לצבא על זה . ותשרת 5 שנים והיתרונות אתה משתחרר עם מקצוע נחשק בשוק האזרחי עם 5 שנות ניסיון

פורסם

אם אתה בן יחיד האפשרויות שלך יותר טובות.

פורסם
  • מחבר

^ אני לא :-X

אתה כרגע ממויין למשהו?

שלחו לי לא מזמן זימון למיון לספינות טילים/דבורים.

לימודי הנדסאי כלומר דיפלומה לפני צבא . אתה לומד שנתיים נוספות לפני הצבא ואתה מקבל תפקיד לא קרבי . כגון הנדסאי אלקטרוניקה רוב הסיכוי תהיה במודיעין / קשר / חיל האויר . אבל תצתרך להודיע לצבא על זה . ותשרת 5 שנים והיתרונות אתה משתחרר עם מקצוע נחשק בשוק האזרחי עם 5 שנות ניסיון

תודה. ואיפה אני יכול להרשם לזה?

פורסם

סליחה שאני נדחף

אל אם אבא שלי היה גרוש, ויש לי אח חורג, אבל מצד אמא אני בן יחיד [יש לי רק אחיות] זה נחשב ?

פורסם

סליחה שאני נדחף

אל אם אבא שלי היה גרוש, ויש לי אח חורג, אבל מצד אמא אני בן יחיד [יש לי רק אחיות] זה נחשב ?

:lol:

הרגת אותי

פורסם

אם אתה מפחד מזה שאין לך כושר

אז תתחיל להתאמן

הטירונות תעשה ממך בנאדם ותשנה לך את התפיסה

אבל אם הדרך היחידה שאתה רואה את עצמך מתגייס זה בתפקיד לא קרבי

אז בהצלחה לך

אולי אם תגיד שברגעים מלחיצים או לא ידוע מה תגיד להם שאתה רואה שחור ואתה קופא במקום ואולי גם מתעלף אני מאמין שזה יעשה משהו

פורסם

יש לך סיבה רפואית שהצבא מתעלם ממנה, או שסתם אתה חושב שאתה לא מתאים לקרבי ולכן אתה רוצה להוריד פרופיל?

אם זו הסיבה הראשונה (בעיה רפואית), יש לך כמה אפשרויות. הראשונה לנסות להלחם במערכת, השניה לנסות להתמיין למסלול לא קרבי (עתודה אקדמיאית/טכנולוגית, מודיעין, תקשוב וכו' וכו').

אם זו הסיבה השניה, אין לך יותר מידי מה לעשות. לך, תאכל חרא 3 שנים כמו כולם ותסיים עם זה. כן, זה לא נשמע נחמד וזה יכול להיות 3 השנים הכי גרועות שלך, אבל יש אנשים שטוענים שאלו היו 3 השנים הכי כיפיות שלהם בקו התחתון, עם חוויות מפה ועד להודעה חדשה (באופן אישי אני לא יוכל לומר כלום, עוד לא התגייסתי ואני לא מיועד לקרבי נכון לעכשיו). ואם אתה באמת באמת לא מתאים, אתה תיפלט מהמערכת בשלב זה או אחר.

פורסם

תודה. ואיפה אני יכול להרשם לזה?

רשת אורט . מכללת אריאל . מכללת ת"א . כנס ליורם לימודים שבוואלה ותעשה חיפוש שם. לא חסר

פורסם

עם כל הכבוד לכל התשובות המלומדות.

בחור יש לך כמה אופציות:

1. עתודה. עתודה טכנולוגית (לומד י"ג-י"ד) במכללה טכנולוגית כלשהי, יוצא עם תעודת הנדסאי ואז הולך לצבא וחותם שנתיים קבע.

עתודה אקדמאית (לומד שלוש שנים לתואר, צריך פסיכומטרי) באוניברסיטה כלשהי, יוצא עם תואר ואז הולך לצבא וחותם 3 שנים קבע.

2. מיונים. מיונים ליחידות עורפיות\חילות עורפיים- כמו ממר"ם, גאמא, 8200, מודיעין ערבית ועוד ועוד. אתה יכול לשלוח למודיעין בקשה שישלחו לך זימונים גם אם אתה לא מקבל אותם אוטומטית.

3. ללכת לרופא המשפחה שלך ושיפרט במכתב על הכל הבעיות הבריאותיות שיש לך או שאין לך (זה כבר עניין ביניכם) ואתה תדבר עם הצבא, תקבע תור לוועדה רפואית, תציג את המידע והם יחליטו אם להוריד פרופיל או לא. יש כאלה שאפילו יאמרו שעקשנות ונחישות יעזרו בעניין הזה.

פורסם

:lol:

הרגת אותי

מה מצחיק :S ?

פורסם

העניין הוא לא אם אתה בן יחיד מהמובן של זכר אלא בן יחיד מהמובן של הילד היחיד של ההורים שלך.

פורסם

סליחה שאני נדחף

לא. יש לך אח, זאת בעיה של אמא שלך שהיא התגרשה מאבא שלך :s07:

פורסם

הא? מה אתה רוצה?!

בתור אחד שעשה צבא בלי להתחמק ועדין עושה מילואים, כל מה שאני רוצה זה שאנשים (כמוך) יפסיקו לחפש דרכים "לדפוק את המערכת". הרי לא את "המערכת" אתה דופק, אלא מישהו ספציפי שימלא את מקומך. נכון שיש תפקידים לא סימפטיים במיוחד, ואני מבין את הרצון להשפיע על השיבוץ - אני רק לא מבין למה זה חייב להיות ברמייה ובשקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים