פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים יש לי מחשב של ג'יגהבייט W566Nלרוב אני לא משחק במשחקים והוא פועל בסדר גמור, אבל במשחקים (משחק קל כמו וורקראפט 3) אני מקבל מסך כחול והמחשב מטרסטרט.באתר של ג'יגהבייט אין עידכונים לדרייברים..השאלה עם כדאי להוריד דרייבירים מהאתר של נוידיה?הכרטיס הוא 8400.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winxp_179.28_beta.htmlתנסה מה יכול להיות
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר לא יודע מה יכול להיות, בגל לזה אני שואל ו-BETA אני לא רוצה להתקין בטוח, אם אתקין זה את הגירסה הרגילה, השאלה אם מישהו ניסה וראה שיפור?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים תראה לפני איזה שבוע ככה סוף סוף העלו באתר של NVIDIA עדכוני דרייברים גם לניידים.יש לי בדיוק את המחשב שלך והורדתי את העדכון לכרטיס המסך לא שמתי לב לשום שינוי אולי יש פקודה למאוורר לעבוד יותר במקומות מסויימים בקיצור אני גם לא כל כך משחק כדי לראות את השינוי.לשאלתך אין בעיה להוריד לא עושה שום נזק ובטח רק מועיל ניסיתי והכל בסדר בהצלחה.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר הורדתי בסוף מ - http://laptopvideo2go.com/לא יודע אם זה עשה משהו, בדקתי על המשחק היחיד שיש לי, פעם ראשונה הכל עבר בסדר פעם שנייה קיבלתי שוב את המסך הכחול וריסטרט.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אחי המסך הכחול הוא מבעייה אחרת יכול להיות חומרה או תוכנה, ככה שזה בעייה כנס למשחק ותצא באמצע במצב שהוא כבר אמור פחות או יותר להראות לך מסך כחול וישר דמדוד את הטמפ' של הכרטיס מסך תראה אולי היא גבוהה...אז אולי זו הבעיה.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחק את הדריוור שלך לגמרי והתקן את זהאני התקנתי זה משפר רבות את חווית המשחק וכן יותר קריר שם למטה
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר יש איזה תוכנה שאני יכול לאמץ איתה את הכרטיס ובו זמנית שאני אראה את הטמפ, כדי לראות אם אני אקבל מסך כחול?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים כן תוריד תוכנה בשם HWMONITOR תשאיר אותה פועלת ותשחק ואז באמצע המשחק תצא ממנו ישירות למסך הראשי והתוכנה כבר תהיה פתוחה ותראה את הטמפ'!
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר יש לי EVEREST אבל זה לא יעיל לצאת באמצע כי אני לא יכול לדעת אם זה הולך להטרסטרט עוד דקה עוד 5 או עוד 20.אולי אם יש תוכנה שרושמת את הטמפרטורה כל X דקות לקובץ טקסט זה יעזור כך אחרי שהמחשב יטרסטרט אני אראה מה היתה הטמפרטורה בדקה שזה קרה, מישהו מכיר תוכנה כזאת?עריכה: עשיתי ALT TAB כל 5 דקות, הפעם האחרונה הטמפ היתה 75 מעלות, זה גבוה מדי? הבסיס שלי זה איזה 63+-
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים וואלה לא מכיר תוכנה כזו אבל אני די בטוח שקיימת כזו.נסה לפתוח תר'ד בפורום תוכנה עם בקשה לתוכנה כזו אולי יימצאו לך שם.חוץ מזה מבחינת הטמפ' זה מעט גבוהה אבל עדיין סביר.אולי מישהוא יוכל לעזור לך, יש איזו דרך לבדוק מתי המחשב מרסט את עצמו כלומר יש הגדרה כזו שאומרת אם נגיד הגיע ל 90 מעלות תפעיל מחדש, צריך לראות באיזה טמפ' זה מרסט.תגיד יש מצב שיש בעייה במשחק? (פחות נראה לי אבל בכל זאת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.