עבור לתוכן

לא מצליח להוציא שתי רזולוציות שונות במקביל מ-4870

Featured Replies

פורסם

יש לי 4870 של ג'יגהבייט 512MB.

לכרטיס 2 יציאות HDMI ויצאת וידאו נוספת (לא יודע איך קוראים לה).

יציאת HDMI אחת מחוברת למסך Samsung 2253 "22 ברזולוציה של 1680X1050.

אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך ולכן חיברתי ליציאת וידאו הנוספת את הכבל שמגיע עם הכרטיס ומוציא Component (שלוש חוטים).

הבעיה היא שמשום מה אני רואה שהכרטיס לא מסוגל להוציא 2 רזולוציות שונות במקביל. אני רוצה שהמסך מחשב ישאר על 1680X1050 אבל כאשר אני עושה clone לטלויזיה, זה מוריד לי אוטומטית את הרזולוציה של המסך מחשב ל-1024.

בכרטיס הישן שלי (מאוד ישן) NVidia 4200TI עשיתי בדיוק את זה והוא תמך ביציאה של 2 רזולוציות בו זמנית.

איך ייתכן שלכרטיס כזה חדש (4870) אין תמיכה כזו ??

פורסם

אי-אפשר לעשות Clone לשתי רזולוציות שונות. Clone הוא לפי הגדרה תצוגה בשני מסכים של אותו דבר. גם הכרטיס הישן שלך לא ידע לעשות זאת.

אפשר לעשות Extend לטלוויזיה ואז להגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך.

פורסם
  • מחבר

אם אני עושה Extend אז איך יהיה אפשרי להציג את הוידאו בטלויזיה ? אני אצטרך להזיז את החלון של הנגן וידאו עד שיתאים בדיוק למיקום בטלויזיה ?

Extend mode לא מאמץ סתם את הכרטיס מסך בכך שהוא מגדיל את גודל הdesktop ?

פורסם

אם אני עושה Extend אז איך יהיה אפשרי להציג את הוידאו בטלויזיה ? אני אצטרך להזיז את החלון של הנגן וידאו עד שיתאים בדיוק למיקום בטלויזיה ?

כן. אתה גם יכול לעשות מסך מלא על המסך של הטלוויזיה.

Extend mode לא מאמץ סתם את הכרטיס מסך בכך שהוא מגדיל את גודל הdesktop ?

כן, אבל אפשר לחשוב כמה הוא כבר מתאמץ מזה. 3D זה מה שמאמץ את כרטיס המסך. כל השאר לא ממש מזיז לו.

פורסם
  • מחבר

כן. אתה גם יכול לעשות מסך מלא על המסך של הטלוויזיה.

איך אני עושה מסך מלא על המסך טלויזיה ?

צרפתי קובץ שמראה את ההגדרות שלי. כשאני מנגן וידאו, לא רואים אותו במסך טלויזיה. האם הגדרתי במקום הנכון ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תריץ סרט כלשהו, תגרור את החלון של הסרט לטלויזיה ושם תעשה דאבל קליק.

למרות שאם אתה ב Theater mode ו CLONE , ברגע שתריץ סרט אפילו במסך קטן, זה יעשה לך אותו ב FULL SCREEN

במסך הטלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים